Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacije

Požgaj otkrio koliko ljubavnica ima, a Milijana zanijemila

Foto: Youtube Screenshot
1/5
07.05.2019.
u 18:01

Opet šokiraju i čini se da neće uskoro prestati. Srpski reality show 'Parovi' iz dana u dan donosi ispade kandidata, a sada je Aleksandar Požgaj (35) ostavio Milijanu bez riječi.

- U braku sam, ali imam četiri ljubavnice. Plaćam stanove, režije, hranu, odjeću, a jednoj čak i fakultet. Ako Milijana i Ivanija budu dobre, možda zamijene ove vani - izjavio je Aleksandar Požgaj, 'najpoželjniji' sudionik srpskog realityja 'Parovi' koji se nalazi u suludom ljubavnom trokutu s Milijanom Bogdanović (21) i Milojkom Božićem (74).

Oženjeni Požgaj 'vija' i druge sudionice u kući, osim Milijane, čijem je zaručniku neki dan pozlilo zbog prizora kojeg su mu Požgaj i ona priredili - on joj je otkopčavao šlica, a Milijana ga je ljubila. Ipak Aleksandru je neobično draga i Ivanija Banić a ovom izjavom uspio je i njoj i Milijani oduzeti dar govora.

Uz sve navedeno, Aleksandar tvrdi da njegova supruga Ivana Požgaj za sve to ima razumijevanja, prenosi Kurir.rs.

Pogledajte gdje su danas poznate voditeljice i urednice.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
19:45 07.05.2019.

kakav je ovo članak?jel ovo za pupija?

Avatar Grunf
Grunf
21:23 07.05.2019.

on joj je otkopčavao ŠLICA????! Zar zbilja!!!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije