Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti

Stefany Hohnjec ponovno je trudna! Uskoro na svijet stiže još jedna beba

Foto: Grgur Zucko/Pixsell
1/7
27.08.2020.
u 16:30

Još se uvijek ne zna spol drugog djeteta koje Stefany očekuje sa suprugom, poduzetnikom Ivanom Papićem, s kojim već ima dvogodišnjeg sina.

Bivša Miss sporta Stefany Hohnjec uskoro će još jednom postati majka. Stefany je, kako piše Story, ponovno u drugom stanju, a prinova bi na svijet trebala stići uskoro. Još se uvijek ne zna spol drugog djeteta koje Stefany očekuje sa suprugom, poduzetnikom Ivanom Papićem, s kojim već ima dvogodišnjeg sina.

1/7

Stefany i Papić prvi su puta viđeni u ljeto 2016. godine u romantičnoj šetnji Dubrovnikom, a nakon što su dobili sina Stefany se u potpunosti povukla iz javnosti i okrenula vjeri i duhovnom životu. Bivša gimnastičarka danas vodi klub ritmičke gimnastike u Velikoj Gorici u kojem radi s djevojčicama školske i predškolske dobi.

Foto: Facebook/RTL

Uz podršku obitelji odlično balansira posao i majčinstvo koje ju je, ističe, potpuno promijenilo. – Zahvalna sam Bogu na daru života, na djetetu i na tom iskustvu koje imam kao majka. I zahvalna sam što mi je dopustio da kroz Andriju još više učim i rastem – kazala je Stefany krajem prošle godine gostujući u radijskoj emisiji Hrvatske katoličke mreže “Zašto vjerujem”. Progovorila je tada i o svom životu u Kini, točnije u Pekingu. Ondje je radila u privatnoj sportskoj akademiji s djecom predškolskog i školskog uzrasta. Kad se jednom prilikom bivša manekenka nakratko vratila u Hrvatsku, prekinula je dugogodišnju vezu, a prekid je na njoj ostavio traga.
– Bio mi je to šok i slom, nešto što nisam očekivala, a s Bogom nema očekivanja – istaknula je Stefany. Nakon prekida veze predala se vjeri koja ju je spasila.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:54 27.08.2020.

Bravo! Čestitke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije