Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi bruje o tome

Povlašteni tretman za mamu Meghan Markle

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.09.2018.
u 10:09

Vojvotkinja od Sussexa bila je domaćica tog kraljevskog događaja, no pojavljivanje njezine majke iznenadilo je mnoge. Naime, do sada nije bilo slučajeva da se na službenom kraljevskom događanju pojavi netko od pridruženih članova kraljevske obitelji

Ujedinjeno Kraljevstvo još bruji o prvom službenom događaju kojem je domaćica bila Meghan Markle. Podsjetimo, u četvrtak se na predstavljanju kuharice 'Together: Community Cookbook' u Kensingtonskoj palači princu Harryju i Meghan Markle pridružila njezina majka Doria Ragland.

Vojvotkinja od Sussexa bila je domaćica tog kraljevskog događaja, no pojavljivanje njezine majke iznenadilo je mnoge. Naime, do sada nije bilo slučajeva da se na službenom kraljevskom događanju pojavi netko od pridruženih članova kraljevske obitelji pa su se mnogi zapitali uvodi li Meghan nova pravila u kraljevstvo.

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj časopisa “Ok!” Laura Hills kaže kako službeni kraljevski angažmani nisu uobičajena mjesta na kojima bi trebali prisustvovati pridruženi članovi obitelji, a vjeruje da su u ovom slučaju napravili ustupak kako bi Meghan sa svojom majkom koja živi u SAD-u mogla provesti što više vremena za njezina boravka u Velikoj Britaniji. Laura Hills ne smatra kako će ovaj povlašteni tretman postati novo kraljevsko pravilo.

– Bio je to za Meghan prvi samostalni službeni kraljevski angažman, kojemu je bila domaćin i na kojemu je, otkako je postala članica kraljevske obitelji, održala svoj prvi javni govor. Razumljivo je da je na tako važan dan željela uz sebe imati majku koja joj je velika potpora – kaže Hills.

Nagađanja da je riječ o posebnom tretmanu u odnosu na njezinu šogoricu Kate Middleton Hills također opovrgava jer majka vojvotkinje od Cambridgea živi mnogo bliže pa se mogu puno češće viđati nego Meghan i njezina majka Doria.

Pogledajte zbog kojeg detalja su svi pomislili da je Meghan trudna

Komentara 1

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:33 24.09.2018.

znači novi princ će imati dreadlockse..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije