Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj karijere

Povlači se? Slavna pjevačica je potpuno slomljena i izgubljena!

Foto: PA/Pixsell
1/3
19.04.2019.
u 21:28

Potpuno slomljena zbog očeve bolesti, Britney Spears je suočena s teškom stvarnošću, a izvori za američke medije tvrde da se trudi sagledati stvari iz drugačije perspektive.

Nakon 20 godina uspješne pjevačke karijere koju su obilježili usponi i padovi, pop-princeza Britney Spears (37) navodno se povlači iz svijeta glazbe.

Britney je u prošlosti imala niz teškoća sa psihičkim zdravljem, što je uvijek privlačilo medije, a navodno se iznimno teško nosi s bolešću svog oca koji joj je u svemu bio najveća podrška. Pjevačica je otkazala sve nastupe u Las Vegasu kako bi se brinula za njega, a tajni izvori za američke medije navode kako je to početak njezinog kraja – zapravo se odlučila povući sa scene uoči 20. godišnjice karijere.

Kada je njezin otac Jamie Spears završio u bolnici zbog puknuća crijeva, Britney se mentalno slomila, a otprije je poznato kako je uvijek ovisila o podrški svog oca. Sama je priznala da bi bez njega u teškim životnim situacijama bila potpuno izgubljena.

Nakon očeve dijagnoze koje su popratile dvije operacije, izvori tvrde da su se Britney otvorile oči i počela je gledati stvari iz drugačije perspektive – želi se posvetiti mirnom obiteljskom životu.

- Suočava se s mišlju da joj otac jednog dana neće biti uz nju, a istovremeno propituje na koji način je zapravo vrijedno živjeti. Njezini bližnji su poprilično uvjereni kako će se povući iz showbusinessa, jer bez svog oca, koji joj je bio podrška, ne bi mogla upostaviti balans u svom životu – rekao je izvor.

Pogledajte kako izgledaju poznate Hrvatice bez trunke šminke.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
06:38 20.04.2019.

Leave Britney alone! She's just a human!

DU
Deleted user
07:27 20.04.2019.

Neka se meni javi imam zalihe ljepila i gps na mobitelu....

DU
Deleted user
00:53 20.04.2019.

Tako ti je to kad se prodaš sotoni. Uništi te do kraja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije