Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OPTUŽBI

Povlači se epizoda "Simpsona" u kojoj je Michael Jackson posudio glas liku

Simpsoni
Foto: Promo
1/3
08.03.2019.
u 16:36

James L Brooks je rekao da je zajedno s kreatorima serijala Mattom Groeningom i Alom Jeanom donio tu odluku nakon što su pogledali dokumentarac "Leaving Neverland" ("Odlazak iz Neverlanda"), koji je premijerno prikazan u Sjedinjenim Državama u nedjelju

Epizoda popularne animirane serije "Simpsoni" u kojoj je Michael Jackson posudio svoj glas jednom liku bit će povučena u jeku nove nove kontroverze oko pjevača, izjavio je izvršni producent serije u četvrtak.

James L Brooks je rekao da je zajedno s kreatorima serijala Mattom Groeningom i Alom Jeanom donio tu odluku nakon što su pogledali dokumentarac "Leaving Neverland" ("Odlazak iz Neverlanda"), koji je premijerno prikazan u Sjedinjenim Državama u nedjelju a u kojemu su dvojica muškaraca ustvrdila da ih je Jackson godinama spolno zlostavljao kao djecu. 

"Čini se da je to jedini izbor", rekao je Brooks za Wall Street Journal.

"Ljudi s kojima radim - s kojima sam proveo život prepirući se oko šala - bili su jedinstveni glede toga", kazao je.

Ta je epizoda bila netaknuta usprkos godinama navoda da je Jackson, koji je umro 2009., spolno zlostavljao djecu, ali je Brooks izjavio da je dokumentarac tako uvjerljiv da ih je prisilio da promijene mišljenje.

Jackson je dao glas liku Leonu Kompowskyu u epizodi iz 1991. "Stark Raving Dad". Bila je to prva epizoda treće sezone u kojoj je Homer Simpson u psihijatrijskoj bolnici i dijeli sobu s Kompowskym, koji tvrdi da je Michael Jackson.

"Počeo je postupak" za uklanjanje te epizode, rekao je Brooks za Wall Street Jornal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije