Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći slavnog glumca

Povijesni korak: Ovo je prva plus-size manekenka na naslovnici Playboya

Foto: Instagram
1/7
15.04.2021.
u 23:15

Naslovnicu njemačkoj izdanja časopisa podijelila je i Hayley (28) na svom Instagram profilu, a istaknula je kako je počašćena ovom prilikom.

Vremena se definitivno mijenjaju. Plus-size manekenke popele su se na modne piste i gotovo zasjenile slavne supermodele, a sada je kultni časopis Playboy otišao korak dalje i prvu plus-size manekenku postavio na naslovnicu!

Međutim, model nije nimalo nepoznat javnosti. Radi se o mlađoj kćeri poznatog glumca Davida Hasselhoffa, koji se proslavio kao Mitch u seriji "Baywatch".

Naslovnicu njemačkoj izdanja časopisa podijelila je i Hayley (28) na svom Instagram profilu, a istaknula je kako je počašćena ovom prilikom.

"Duboko sam ponizna i počašćena što sam prvi plus-size model na europskoj naslovnici Playboya. Preplavljena sam osjećajima oko toga što ova naslovnica znači za inkluzivnost i njezinu veću svrhu prema osnaživanju svih žena.Moj odnos s mojim tijelom uvijek je proizilazio iz mog odnosa s mojom mentalnom svijesti. Budući da je svibanj mjesec mentalne svijesti o zdravlju, nadam se da ću nadahnuti žene da se suoče sa svojim strahovima od nepoznatog i da vode život u kojem ih tijelo ne definira. Nadam se samo da će ova naslovnica omogućiti ženama da shvate da su voljene, cijenjene i željene baš takve kakve jesu - upravo ovdje, upravo sada", poručila je pored objavljene naslovnice.

Za strane medije otkrila je i kako je otac podržava u svemu što radi u karijeri.

"Moji mama i tata uvijek su me podržavali u svemu što sam radila. Ja sam u modnoj industriji od svoje 14. godine i od tada sam model s oblinama. Kada vide gdje sam danas, moji su roditelji jako ponosni na mene i vjeruju u moje odluke, kao i ja u njihove", otkrila je.

Inače, David je Hayley dobio u braku s bivšom suprugom Pamelom Bach, zajedno imaju i 30-godišnju kćer Taylor Ann. Upravo je zbog njene snimke David izgubio prava viđanja obje kćeri. Naime, snimila je glumca u alkoholiziranom izdanju, a David je objasnio da je kći snimila taj video kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola. Potom se branio kako je video namjerno objavljen. Dvije godine kasnije, preko svog odvjetnika poručio je da se liječi od alkoholizma i kasnije se ponovno ujedinio s kćerima.

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

Komentara 1

EP
Epil
02:30 16.04.2021.

A sad se debele manekenke nazivaju plus size? Nekad su ih jednostavno zvali debele manekenke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije