Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poglavlje

Potvrđeno je! Uz Severinu će ponovno stajati čovjek s kojim se iznenada razišla prošle godine

Foto: Instagram
1/9
15.06.2020.
u 14:30

Odvojeni putevi ponovno su im se sjedinili nedavno kada su počeli s razmatranjem budućih projekata.

Nakon niza privatnih i poslovnih nevolja koje su je snašle proteklih mjeseci Severini su, čini se, stvari konačno krenule na bolje. Pjevačica je nakon više od godinu dana razdvojenosti obnovila suradnju s dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Petrovićem s kojim se razišla nakon 17 godina suradnje u ožujku prošle godine.

1/8

Odvojeni putevi ponovno su im se sjedinili prije nekoliko tjedana kada su počeli s razmatranjem budućih projekata. Iako su Severinini najbliži suradnici sve do sada tu vijest odlučili čuvati u strogoj tajnosti, potvrdu Severinine suradnje s Petrovićem dobili smo od njezinog PR menadžera Davora Grgina. – Mogu potvrdili informaciju da Severina i Tomislav Petrović surađuju te da se svi u timu veselimo skorašnjim budućim projektima – kazao nam je Grgin.

Severina trenutačno dane provodi u studiju, gdje radi na novim pjesmama koje će uskoro izvesti i uživo pred publikom. – Neki od mojih omiljenih autora bili su vrlo marljivi u doba korone. Pa sam išla malo do studija probati kako mi leže neke od pjesama. I leže mi... Jedva sam (do)čekala – otkrila je Severina koja je ovih dana na društvenim mrežama najavila i ljetne koncerte kojima se neizmjerno veseli nakon koronakrize koja je glazbenicima onemogućavala održavanje koncerata. – Vidimo se u Crikvenici, Splitu, Čakovcu, Vrnjačkoj banji (...), s maskama na licu i pjesmom u srcu – najavila je Splićanka na svom Facebooku. Na nadolazećim koncertima mogao bi joj se pridružiti i stari-novi suradnik koji joj je godinama bio desna ruka i mnogo više od samog menadžera.

Foto: Goran Stanzl/ PIXSELL

Petrović je brinuo o njezinim nastupima, karijeri, a bio je i čovjek od njezina povjerenja koji je čuvao sve njezine tajne. Za Severinu je bio spreman učiniti baš sve kako bi se pjevačica osjećala ugodno pa ga se često u javnosti moglo vidjeti kako joj pridržava kaput, otvara vrata od automobila, nosi kišobran... Zajedno s njezinom majkom Anom stigao je u rodilište nakon što je pjevačica na svijet donijela sina Aleksandra. Prije 10 godina Severina i Tomica zajedno su osnovali tvrtku Glazbeni program d. o. o. koja je cijelo vrijeme bila aktivna unatoč privremenom zahlađenju njihova odnosa.

Koliko su bili bliski prije razdvojenosti svjedoči i Severinina objava iz 2014. godine posvećena upravo njezinom, kako ga od milja zove, Tomici. - Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Primjerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna - istaknula je tada glazbenica.

Na Petrovićevo mjesto u kolovozu prošle godine zasjeo je menadžer Alen Ključe koji je sa Severinom odradio veliku regionalnu turneju ''The Magic Tour''. Početkom ožujka Ključe je nestao s popisa njezinih suradnika, a Severina je sada očito odlučila nastaviti dalje uz već provjereni recept i čovjeka koji je u sjeni svih njezinih uspjeha u protekla dva desetljeća.

Komentara 4

SV
sveznam1
14:36 15.06.2020.

severina je glazbeno netalatirana njeno pjevanje je na razini fusa

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
15:08 15.06.2020.

Vrnjačka banja 😂😂😂 pravo mjesto za nju i njene obožavatelje. Možda fođe i admin vl koji briše komentar, tu mu baka i deka žive

KM
klinicki.mrtav
18:50 15.06.2020.

Samo sam iskomentirao sliku iz vlaka koju je stavio novinar a novine odobrile kako i u vlaku diže noge visoko i obrisali mi komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije