Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO LJUBI

Potvrda veze! Pjevačica uhvaćena u zagrljaju s mlađahnim dečkom

Foto: Profimedia
1/8
13.12.2019.
u 14:33

Da se Nicole trudi sakriti činjenicu da je ponovno sretno zaljubljena, pokazuje i to što se nedavno na jednom eventu pojavila ruku pod ruku s bivšim dečkom Lewisom Hamiltonom, a sve kako bi skrenula pozornost s odnosa s Thomom

Nicole Scherzinger s mlađim bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim prekinula je ranije ove godine, a sada je ponovno sretno zaljubljena. 

Novi dečko također je mlađi od 41-godišnje pjevačice, točnije sedam godina, a riječ je o igraču ragbija i pjevaču Thomu Evansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@menshealthza 👊🏻

A post shared by Thom Evans (@te11) on

Iako još nije stigla službena potvrda o novoj ljubavi, u jednom su koktel-baru u Londonu uhvaćeni kako razmjenjuju nježnosti. 

Cijelu večer nisu se odvajali jedno od drugoga iako su bili u većem društvu. Nepoznati izvor za Daily Mail rekao je kako ih nije bilo briga hoće li ih tko vidjeti

O njihovoj vezi počelo se nagađati još prije nekoliko tjedana, a Thom je viđen i na nastupu ponovno okupljenog benda svoje djevojke, The Pussycat Dollsa. No, iako se čini kako on nju bezuvjetno podržava u karijeri, Nicole je s druge strane njegov bend Try Stars izbacila iz natjecanja 'X Factor: Celebrity', a sve kako bi navodno ''spasila njihovu vezu''. 

Da se Nicole trudi sakriti činjenicu da je ponovno sretno zaljubljena, pokazuje i to što se nedavno na jednom eventu pojavila ruku pod ruku s bivšim dečkom Lewisom Hamiltonom, a sve kako bi skrenula pozornost s odnosa s Thomom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije