Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne komentira

Potvrda veze? Hauser objavio video u kojem ljubi lijepu Lolu

Foto: Instagram
1/6
28.08.2019.
u 19:49

Violončelist ne otkriva s kim je u vezi, ali s obzirom na fotografije i video snimke koje objavljuje na Instagramu njegovi obožavatelji uvjereni su da je u vezi s lijepom pijanisticom Lolom.

Otkako je prekinuo zaruke s Jelenom Rozgom naš proslavljeni violončelist Stjepan Hauser često je okružen lijepima ženama, a samo za jednu se šuškalo da mu je i djevojka.

Bila je to pijanistica Lola Astanova s kojom je i poslovno surađivao, a kemija koja je vladala među njima navela je sve da posumnjaju kako su u vezi.

I danas je Hauser na Instagramu objavio video s Lolom. U videu zajedno sviraju, a po završetku skladbe su se i poljubili. Odmah su ga obožavatelji počeli ispitivati jesu li njih dvoje u vezi s obzirom na poljubac. Hauser ne odgovar i dok su obožavatelji uvjereni kako su on i Lola u vezi violončelist je jučer otkrio tko je zasad njegova 'žena'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Für Elise 💕

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

- Odmaram kod kuće sa svojom ženom - napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s violončelom u krilu ispred svoje vile. 

Njegovi pratitelji su mu odgovorili kako mu je žena prekrasna i kako su super par. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bart Simpson
Bart Simpson
22:52 28.08.2019.

Hahaha!!! Ne kužim šta se dogodilo s njim? Sad odjednom voli žene? Ma dajte!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije