Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morala pobjeći

Potresna priča omiljene reporterke Nove TV: Naša kuća bila je zapaljena, ostalo je samo zgarište

Foto: Nova TV
1/5
13.01.2020.
u 10:31

Reporterka Maja Medaković ispripovijedala je da je kao 7-godišnjakinja zbog rata morala napustiti Mostar.

Reporterka Provjerenog Maja Medaković progovorila je o djetinjstvu u ratnom Mostaru.

Reporterka je u intervjuu za Gloriju otkrila da joj je otac iz Mostara, a 1992. otišli su iz Bosne i Hercegovine.

– Bilo mi je sedam godina i mnogo sam toga zaboravila, no sjećam se da smo jednog dana sjeli u automobil sa svim stvarima koje smo mogli ponijeti i odvezli se u Gradac, odakle je rodom moja majka – kazala je Medaković i dodala da su se smjestili u bakinoj kući pa nisu iskusili težak život prognanika u hotelima, odmaralištima i izbjegličkim centrima.

– U rodni grad nisam se više vratila živjeti jer nam je kuća bila zapaljena i ostalo je samo zgarište – otkrila je reporterka koja je Mostar poslije posjetila sa suprugom.

– Kad sam nakon dvadeset godina s Davorom posjetila Mostar, potreslo me ono što sam vidjela i jednostavno nisam mogla zamisliti kako bi izgledao moj život da sam ondje ostala – zaključila je Maja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije