Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasili živu glavu

Potresna objava Petre Nižetić: 'Sedam dana nismo izašli iz kuće, ali barem smo živi'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
20.11.2018.
u 08:36

Petra Nižetić osvrnula se na život u San Franciscu nakon najgoreg požara u povijesti Kalifornije.

Posljedice katastrofalnih požara koji su opustošili Kaliforniju još se uvijek osjećaju. Broj žrtava raste iz dana u dan, sve je više nestalih, a šteta se još uvijek zbraja. Iako je već sad jasno da SAD poharao najrazorniji požar u kalifornijskoj povijesti. 

Život u San Franciscu kao da je stao, a to je posvjedočila i Petra Nižetić na svom Instagramu. Bivša voditeljica, a sada blogerica i producentica osvrnula se na stanje u gradu u kojem živi protekle dvije godine zajedno sa svojim suprugom Franom Mastelićem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

- Gusti oblak dima nadvio se nad San Franciscom. Na ulicama nema psa. Škole i fakulteti su zatvoreni. Sedam dana gotovo da nismo izašli od doma, a ako i jesmo onda nosimo maske. Mi smo bar živi i zdravi i imamo dom za razliku od onih koji su umrli ili ostali bez svojih kuća, staja, životinja, uspomena u najgorem požaru u povijesti Kalifornije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Koliko samo olako shvaćamo život i ono što imamo, a sve može nepovratno nestati u djeliću sekunde. Jedino što želim u ovom trenutku jest udahnuti svjež zrak punim plućima i iz petnih žila viknuti: Bože hvala ti!!! Bože hvala što smo živi, što imamo krov nad glavom i što jesti. Za ostalo ćemo lako ili nećemo uopće! I s tim sam skroz okay! - napisala je Petra. 

Brojni obožavatelji u komentarima su joj pružili podršku svjesni da joj je ona u ovom trenutku najpotrebnija.

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti.

Ključne riječi

Komentara 7

PA
Pajkoslava2
08:55 20.11.2018.

majke ti, radis ko konj od jutra do sutra za mizeriju, a neko zaradjuje masne pare jer sjedi doma i naziva se bloger i youtuber po zanimanju. pa ja sam kreten, jer se očito ne znam snać u zivotu.

Avatar Django
Django
09:14 20.11.2018.

Koja je to mišancija, bloger, youtuber, a najbolja zanimacija su mi influenceri. To su valjda oni koji leže doma jer imaju influencu (gripu).

Avatar Apsalar
Apsalar
09:29 20.11.2018.

POTRESNA objava?! Potresno je ono što se događalo u Vukovaru... potresno je i ono što se događa u Kaliforniji. Ali da je njena objava potresna jer da nije izašla iz kuće zbog dima?! Vitlate riječima bez smisla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije