Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
124 8°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • marta22:

    Svi vi koji ne vjerujete u silovanje prijavljeno poslije nekoliko desetljeća morate znati da nije isto kad siluje, zavede ili zloupotrijebi osoba koja predstavlja neprikosnoveni moralni, profesionalni ili duhovni autoritet ili manijak u mračnom stubištu. Žrtvi, pogotovo kad je riječ ... prikaži još! riječ o mladoj osobi, trebaju godine da stvarima da pravo ime. Budite sigurni da nije jednostavno shvatiti da vas je mogao silovati inteligentan, obrazovan, srdačan, human, karizmatičan i ugledan član društva. A tek kad pomislite da vam nitko neće vjerovati ........Mislim da žene progovore nakon toliko godina zbog grižnje savjesti. Pitaju se ne bi li se izbjegle druge žrtve da su imale hrabrosti izložiti se poruzi i osudi i prijaviti.

  • polymere:

    Hoću samo poručiti nešto ovima što govore da nema dokaza. Bila sam seksualno zlostavljana pred svjedocima na javnom mjestu. Svi su se pravili da ne vide. Taj put kad sam digla glas i napravila scenu, žene, KOJE SU BILE TAMO, ... prikaži još! počele su naglas komentirati kako ja, citiram, "od gospona radim luđaka". Ponavljam, te žene bile su tamo i svjedočile su tome - i svejedno su odlučile da mene napadaju. Naravno da je logično da zlostavljana žena laže, kad se njoj ne vjeruje ni kad to svojim očima vidiš!! Sramite se......

  • stanoe:

    Za takve tipove ako se dokaze da su to radili, kao i za sve silovatelje i pedofile treba prtedvidjeti štrojenje,a pa bi onda vidio ko ce silovati ili iskoristavati djecu.

Još iz rubrike Showbiz

2
oduševila pratitelje

Zaručnica nogometaša Duje Ćaleta-Cara objavila prve fotografije trudničkog trbuščića

oglasila se

Mikulić pokazala užasne poruke koje je dobila nakon objave o sinu: Nije li te sram, neka djeca stvarno su bolesna

13
S kraljevskih dvora

Kraljica se već vratila na posao, a dogodio se pomak u odnosu Williama i Harryja

3