Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET OSCARIMA

Posudi stil Scarlett Johansson - pronašli smo cipele koje obožava glumica s dvostrukom nominacijom za Oscara

Scarlet Johansson
Foto: Shutterstock
29.01.2020.
u 13:03

Slavna glumica nominirana je za najbolju glavnu i najbolju sporednu ulogu pravi je modni kameleon, a njezin jedinstveni stil inspiracija je mnogim ženama

Filmoljupci diljem svijeta nestrpljivo iščekuju 9. veljače i 92. po redu svečanu dodjelu nagrade Oscar, koju dodjeljuje američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti. Podsjetimo, Oscar se dodjeljuje u 24 kategorije, a ove godine najviše nominacija ima film Joker, koji je zaradio 11 nominacija. O važnosti ove filmske nagrade dovoljno govori podatak da je lani dodjelu Oscara pratilo 29,6 milijuna ljudi.

Glamurozna ceremonija proglašenja i ove će se godine, baš kao i prošle, održati bez voditelja - domaćina, no sigurni smo da nas i ove godine čeka mnogo glamura, zanimljivih modnih odabira, odvažnih stajlinga za pamćenje i outfita koje ćemo željeti iskopirati.

Ove sezone, na crvenom tepihu uživat ćemo u besprijekornim stilovima holivudskih miljenica i miljenika među kojima su Charlize Theron, Scarlet Johansson, Rene Zellweger, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Joaquin Phoenix i mnogi drugi, čiji nam profinjeni osjećaj za modu može poslužiti kao inspiracija.

Na ovogodišnjim Oscarima, Scarlett Johansson nominirana je u dvije kategorije – za najbolju glavnu glumicu u filmu Marriage Story te za najbolju sporednu glumicu u filmu Jojo Rabbit. Prelijepa Scarlett poznata je po brojnim nagrađenim filmskim ostvarenjima, ali i po modnim eksperimentima na crvenom tepihu i u svakodnevnom životu.

Za crveni tepih Scarlett Johansson bira haljine zanimljivih krojeva i snažnih boja uz koje kombinira cipele ili sandale s remenčićima na visoku petu. Bez obzira odluči li se na mini koktel haljine ili dugačke raskošne večernje toalete, ova ikona stila uvijek izgleda vrlo šik i jasno pokazuje da se mode ne treba bojati. Ipak, kad je u pitanju Scarlett, najupečatljivija njezina izdanja su ona u elegantnim retro haljinama u kojima ova diva utjelovljuje dašak starog holivudskog glamura. Tom dojmu doprinosi i crveni ruž kojeg zvijezda često bira za svoje pojavljivanje na važnim događajima.

Scarlet Johansson
1/10

Sadržaj omogućio CCC

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?