Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Značenje

Postoji razlog zašto je kraljica na putovanju s Meghan nosila zeleni kaput

Foto: PA/Pixsell
1/12
15.06.2018.
u 09:01

Kraljica je kaputom u omiljenoj zelenoj boji htjela odati počast svima koji su život izgubili prije godinu dana u velikom požaru u tornju Grenfell

Meghan Markle na prvom službenom putu s kraljicom Elizabetom oduševila je modnim odabirom i ovaj put joj, s time u vezi, britanski mediji ništa ne zamjeraju.

Jedan modni detalj upotpunio je kreaciju Givenchyja koju je nosila jučer u Cheshireu, a to su naušnice. Kako piše E! Online naušnice su dar od kraljice Elizabete. Potvrdila im je to i Buckinghamska palača, a riječ je o decentnim naušnicama od bisera i dijamanta, ali nije poznato jesu li naušnice dio bogate kolekcije nakita koji posjeduje kraljica ili je riječ o novim naušnicama.

Vojvotkinja od Sussexa za prvo službeno putovanje s kraljicom odabrala je pastelne tonove, a kraljica svoju omiljenu zelenu boju. No, postoji i razlog zašto je  baš jučer odabrala kaput u zelenoj nijansi.

Foto: PA/Pixsell

Naime, jučer je obilježena godina dana otkako je izbio veliki požar u tornju Grenfell u Londonu, u kojem su poginule 72 osobe, a obitelji i prijatelji poginulih odabrali su zelenu boju kao boju kojom će odati počast poginulima u požaru, piše BBC. Zato je i kraljica jučer na dan obilježavanja ove velike tragedije nosila zeleno. 

1/9

Komentara 2

RI
rikavac
09:26 15.06.2018.

Zaboli me ona stvar sta je ta i sto je ta stetocina obukla zeleni komplet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije