Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nives Celzijus:

'Pošteno sam se isplakala, nedostajat će mi Sneki'

Nives Celzijus
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
24.05.2018.
u 07:00

Poznata pjevačica, spisateljica i glumica oprostila se s publikom serije “Čista ljubav” i već ima novi ljetni hit na radost brojnih fanova

Živjeti život nekog lika mjesecima i onda umrijeti – isplakala sam se već na samom snimanju, a onda smo i svi kod kuće plakali gledajući tu epizodu “Čiste ljubavi”. Nedostajat će mi Sneki... – rekla nam je Nives Celzijus koju smo u utorak posljednji put gledali u ovoj popularnoj seriji Nove TV. Naime, njezin lik Snježana Mamić preminuo je pri porođaju.

Iako je glavna negativka preživjela sve peripetije do sada, naposljetku je morala odlučiti hoće li liječnik na porođaju spasiti nju ili dijete koje je čekala s Rankom, kojeg je utjelovio Momčilo Otašević. Snježana je ipak odlučili žrtvovati svoj život da bi spasila sina. Njezina je smrt razočarala brojne gledatelje koji su se nadali Nives još neko vrijeme gledati u seriji, no uspješna zagrebačka pjevačica, spisateljica i glumica i dalje ostaje na malim ekranima. I to u showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato” gdje je gledamo kao članicu žirija.

Iako joj je ovo prva velika glumačka uloga, Nives se odlično snašla, no u sljedećem će se periodu ponovno posvetiti prvoj ljubavi – glazbi. Tako je nedavno predstavila videospot za novi singl naziva ‘Je’n, dva, tri’ koji je nastao u suradnji s mladim reperom Antom M.

– Moja publika i ja navikli smo već da svako ljeto pripremimo jednu bržu plesnu pjesmu za klubove. Ljudi su doista željni dobre zabave i vesele razbibrige, a prema prvim reakcijama fanova, mislim da smo opet pogodili ukus šire publike – objasnila je.

Sva izdanja spisateljice, pjevačice i glumice Nives Celzijus:

Nives Celzijus
1/29
Ključne riječi

Komentara 16

Avatar istovari
istovari
07:58 24.05.2018.

Bolja od Donata Mg...

Avatar krcedolac
krcedolac
08:43 24.05.2018.

Pubertetlije i ostali bubuljičavi gdje ste ? Evo važnih vijesti!

SX
sudbina x
08:37 24.05.2018.

Izvještačena sponzoruša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije