Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Christopher Atkins

Postao je seks-simbol zahvaljujući 'Plavoj laguni', a sada ovako izgleda

Foto: Profimedia
1/5
22.05.2019.
u 09:06

– Vukle su me za kosu, skidale su odjeću s mene, nikada nisam mogao ni sanjati da će mi se tako što u životu događati – rekao je prije nekoliko godina glumac kada je gostovao u talk showu Oprah Winfrey.

Christopheru Atkinsu uloga Richarda u "Plavoj laguni" donijela je svjetsku slavu, a žene diljem svijeta slavile su ga kao seks simbol. Tada je imao samo 19 godina i, kako sam kaže, žene su trgale odjeću s njega i bilo je neizdrživo.

– Vukle su me za kosu, skidale su odjeću s mene, nikada nisam mogao ni sanjati da će mi se tako što u životu događati – ispričao je prije nekoliko godina glumac kada je gostovao u talk showu Oprah Winfrey.

I dok je njegova partnerica iz filma Brooke Shields nastavila svoju karijeru u Hollywoodu, Christopher je imao još uloga, ali nijednu važniju i nije uspio u glumi poput svoje partnerice, a prije filma "Plave lagune" radio je kao instruktor jedrenja i nije imao nikakvog iskustva u glumi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by christopher atkins (@christopheratkins1) on

 

Nakon uloge Richarda svi su ga željeli imati na svojoj naslovnici, a on je pristao razodjenuti se 1982. godine za "PlayGirl". Od 1985. do 2007. godine bio je u braku s Lynne Barron Weber, s kojom ima dvoje djece, sina Granta i kćer Brittney. 

U intervju koji je dao prije deset godina otkrio je i kako je imao problema s alkoholom, ali da je trijezan već 22 godine. Atkinsu je sada 58 godina i na scenu se vraća s novom ulogom – stripera u kazališnoj predstavi Ladies Night, piše Daily Mail. 

– Moja cijela karijera se svodi na skidanje, čekam da mi konačno netko počne plaćati da se oblačim – kaže Atkins koji će se u ulozi stripera u kazalištu pojaviti 28. svibnja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije