Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaznice za koncert

Postanite i vi dio slavljeničke atmosfere u Jabuci

23.03.2018.
u 10:51

Povodom 50. rođendana kluba Jabuka u petak u Jabuci nastupaju Kojoti, a mi vam dijelimo dva puta po dvije ulaznice.

Grupa Kojoti nastupit će u petak 23. ožujka u GK Jabuka. Koncert je to koji se odvija u sklopu slavljeničkog programa povodom 50. rođendana tog kultnog zagrebačkog kluba! Početak koncerta zakazan za 21:00 sat. Broj ulaznica je ograničen.

Grupa Kojoti svoj je put nakon tri uspješna albuma "Kojoti","Halucinacija" i "Sex Disco Kung Fu" iznenadno završila krajem 1999. godine. Hibernacija u koju su poslali sami sebe trajala je gotovo 17 godina sve do sjajnog povratničkog nastupa u sklopu festivala Brijačnica održanog početkom 2017. godine.

Za ovaj slavljenički koncert možete osvojiti dva puta po dvije ulaznice. Na mail nagrade@vecernji.net odgovorite nam koji rođendan slavi GK Jabuka. Sretne dobitnike objavit ćemo u petak 23.ožujka. 

Sretni dobitnici su Oleg Bakić i Branimira Jakušić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije