Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Posrnuli glumac sve je nedavno zabrinuo svojim izgledom, a sada se pohvalio dobrim vijestima

Matthew Perry
Foto: profimedia
1/7
27.11.2020.
u 10:00

Matthew Perry zaručio se s 29-godišnjom Molly Hurwitz i tu vijest je podijelio sa svima i naglasio kako je u vezi s najboljom ženom na svijetu.

Jedan od publici omiljenih glumaca iz hit serije "Prijatelji" Matthew Perry s veseljem je podijelio s javnosti vijest da se zaručio. Njegova odabranica je 29-godišnja Molly Hurwitz i u razgovoru za časopis People 51-godišnji glumac je izjavio: Odlučio sam se zaručiti jer sam u vezi s najboljom ženom na svijetu. Da su u vezi otkrilo se ovog Valentinova kada je Molly objavila na Instagramu njihovu prvu zajedničku fotografiju, a kada je kasnije Perry otvorio svoj Instagram profil upravo je tu fotografiju odabrao za profilnu fotografiju.

Njihova veza navodno je počela prije dvije godine i od tada su nerazdvojni pa je iznenadilo kada su njihovi prijatelji medijima ovog svibnja otkrili kako se par razišao, ali očito se nije radilo o velikim nesuglasicama kada su se opet pomirili i planiraju vjenčanje. Matthew je poznat kao Hollywoodski zavodnik koji je ljubio Juliju Roberts, Yasmine Bleeth, Neve Campbell i Heather Graham. U zadnje vrijeme malo se pisalo o njegovom ljubavnom životu, a više o tome koliko mu je ovisnost o tabletama i alkoholu uništila život i njegovi prijatelji zadnjih godina bili su jako zabrinuti za njega, a kada su nedavno objavljene nove fotografije glumca i obožavatelji su se zabrinuli za njega.

Zbog tih problema već neko vrijeme nema posla i poprilično je zanemario svoj izgled i jako se udebljao u zadnje vrijeme. Iako nije imao novih ponuda za film i serije Matthew je našao sebi posla i napisao je svoju autobiografiju koju obožavatelji s nestrpljenjem očekuju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije