Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u klinici

Posrnula glumica naprasito prekinula zaruke, mora u psihijatrijsku bolnicu

Foto: Profimedia
1/4
11.03.2020.
u 11:16

Odlučeno je to na tajnom saslušanju u četvrtak, tvrdi izvor blizak obitelji, a prisustvovali su Amandini roditelji. Oni su joj, naime, skrbnici te se bave njezinim financijama nakon što je prije nekoliko godina završila na odvikavanju.

Problematična glumica Amanda Bynes treba se prijaviti u psihijatrijsku bolnicu.

Odredio je to sudac koji se bavi njezinim slučajem skrbništva nakon što je naprasito prekinula zaruke s bivšim dečkom Paulom Michaelom. 

Odlučeno je to na tajnom saslušanju u četvrtak, tvrdi izvor blizak obitelji, a prisustvovali su Amandini roditelji. Oni su joj, naime, skrbnici te se bave njezin financijama nakon što je prije nekoliko godina završila na odvikavanju. Na saslušanju je bio i njezin bivši dečko zato što roditelji nisu dopuštali da se glumica uda za njega.

Bynes, koja sada ima 33 godine, prvo je rekla da će ići u psihijatrijsku kliniku, a sada to odbija. Navodno je preko vikenda trebala biti u ustanovi no nije se prijavila. 
Podsjetimo, glumica je početkom ožujka prošle godine ponovno imala probleme s drogom zbog čega se prijavila u rehabilitacijsku kliniku. 

Ova 32-godišnjakinja bila je pod pritiskom zbog ponovnog interesa javnosti za nju nakon velikog intervjua u časopisu Paper u studenom.

U tom intervjuu glumica je priznala da je njezina ovisnost počela kada je imala samo 16 godina, iz znatiželje, no to je eskaliralo. U 2014. imala je slom i tada je njezino bizarno ponašanje postalo predmet rasprave na društvenim mrežama. Rekla je isto tako da nikada nije imala psihičke bolesti, već samo probleme s drogom. Tijekom oporavka upisala je fakultet za modni dizajn, no nije isključila povratak na ekrane.

– Prošla sam najgore i preživjela, pa mislim da će sada sve biti samo bolje – izjavila je tom prilikom.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marcel
11:54 11.03.2020.

"Nikad nisam imao probelma s drogom. Samo s policijom". - Keith Richards

JA
Jasamzamirusvijetu
11:37 11.03.2020.

ova mi je informacija nedostajala da mogu mirno spavati. vrh novinarstva !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije