Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#ODSOBEDOSOBE

Poslušajte tri divne pjesme duhovne glazbe u izvedbi Sanje Štrk

Promo
12.04.2020.
u 18:00

Do sada su u projektu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg lista #OdSobeDoSobe pjevali brojni domaći glazbenici

Poslušajte čak tri pjesme u izvedbi Sanje Štrk  – Bog te ljubi, Vjerujem i Žeđ za tobom, na YouTube kanalu Unisona i na webu Večernjeg lista.


Do sada su u projektu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg lista #OdSobeDoSobe pjevali Mia Dimšić, Boris Hrepić Hrepa Pravila Igre, Sara Renar, Luka Nižetić, Goran Karan, Tonči HuljićTomislav Goluban & Ivica Kostelić i Alan Hržica.

Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji List još jednom pozivaju sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  
#OdSobeDoSobe nastavak je inicijative #OstaniDoma obzirom na trenutno stanje u Hrvatskoj, koje zahtjeva od svih nas odgovornost i ostanak u svojim domovima. Hrvatski glazbenici složni su u pokušaju da nas oraspolože svojim pjevanjem i sviranjem prilikom situacije s kojom se svi po prvi puta susrećemo.

Sanju Štrk i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija, gdje ćete također moći pogledati sve „sobne“ izvedbe. Ovim putem pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, ovim putem vam svima želi Sretan Uskrs!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije