Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Poslušajte singl jedne od najboljih vokalistica The Voicea - Antonele Đinđić

Foto: Promo
1/5
13.11.2017.
u 19:04

Osim u Voiceu, publika ju može vidjeti i slušati u emisiji A strana, gdje redovito izvodi antologijske hitove hrvatske glazbene scene.

S 18 godina je skupila hrabrosti i prijavila se na prvi hrvatski The Voice. Ušla je u tim Jacquesa Houdeka i vrlo brzo oduševila vokalnim mogućnostima, a skoro 3 godine nakon toga objavljuje svoj premijerni singl naziva “Netko kao ti”.

Osim u Voiceu, publika ju može vidjeti i slušati u emisiji A strana, gdje redovito izvodi antologijske hitove hrvatske glazbene scene. Njeno ime ja Antonela Đinđić i javnosti će se predstaviti pod imenom Nela.


 

“Pjevam od kad znam za sebe, od dječjeg zbora gdje sam bila po festivalima do Rock akademije gdje sam sudjelovala u raznoraznim projektima, nastupala, pohađala radionice, učila svirati i pjevati. Maturirala sam u VII. gimnaziji a potom upisala Geologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu gdje trenutno pohađam treću godinu.”
 
Pjesmu je napravila u suradnju Andrejom Babićem iz grupe Markiz, dok produkciju potpisuje Ivan Božanić. Spot za pjesmu je producirala Suzana Potrebić, snimatelj i redatelj je bio izvrsni Vedran Rapo koji je osmislio koncept spota. Sve skupa je snimljeno u Studiju Katran, montirao je Davor Flam a za šminku i frizuru je “kriva” Sabina Novak Šarić.
 
Osim ulaska u solo karijeru, Nela uspješno nastupa s bendom Soulfingers. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije