Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi posao

Poslušajte pjesmu Danijele Martinović koju je producirala Severina

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
04.10.2017.
u 16:53

Bila mi je čast sudjelovati kao producent i tražiti za Danijelu pjesme koje će ju opet prikazati u najljepšem svjetlu, rekla je Severina

Nakon više od dva desetljeća impresivne karijere, jedna od naših najuspješnijih pjevačica, Danijela Martinović, okrenula se novom zvuku, kojeg prati i potpuno novi imdž.

Novi singl 'Telefon', autora Dragana Brajovića Braje, predstavlja zasigurno jednu od najljepših Danijelinih balada do sada, za što je zaslužna njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica – Severina. 

 

 

''Zajedno smo išle u srednju školu i sada sam toliko sretna što surađujemo, jer nas godinama vežu te čvrste niti odrastanja i perioda kada stječemo prave prijatelje. Bila mi je čast sudjelovati kao producent i tražiti za Danijelu pjesme koje će ju opet prikazati u najljepšem svjetlu, ali i onako kako ju publika nije navikla viđati do sada. Predivno otpjevano, emotivno i kako samo ona zna... Ponosna sam na nju.'' – izjavila je Severina. 

''Iznimno sam sretna i predivan je osjećaj što sam prvenstveno otpjevala pjesmu koja me zaokupila na prvu, što sam obnovila suradnju sa mojim dugogodišnjim menadžerom Edvinom Softićem, što mi je Severina producent pjesme i nadolazećeg albuma, što je upravo ona u meni otkrila i izvukla toliko toga i postavila mi toliko velike ciljeve i vjerovala da ja do tamo mogu.'' – Danijela. 

Ovu prekrasnu baladu prati i snažan videospot, prepun kadrova posve novog i drugačijeg Danijelinog izdanja, djelo uspješnog mladog redatelja Darija Radusina. 

1/11

 

Komentara 4

TR
tretez
17:13 14.10.2017.

Užas! Ni teksta ni glazbe! Ni umjetnosti, ni estetike, ni doživljaja. Prazno. Prazno. Isprazno.

SA
Samo17
22:07 04.10.2017.

Super pjesma. Bravo Danijela a i Severina

DU
Deleted user
08:37 05.10.2017.

Spot je bez-veze, Daniela izgleda ko Lepa Brena, uopće ne liči na sebe! A ono skakanje po krevetu neću ni komentirati! Očajno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije