Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video

Poslušajte kako pjeva nova ministrica poljoprivrede Marija Vučković

Foto: Youtube Screenshot
1/5
18.07.2019.
u 11:41

Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često mijenja, ali članice stalno uče nove pjesme, tradicionalne i moderne obrade te šire repertoar

Nova ministrica poljoprivrede Marija Vučković u životopisu je spomenula da u slobodno vrijeme pjeva u ženskoj klapi "Arija" iz Opuzena.

Ministrica je  u klapi četvrta zdesna, a kako možemo vidjeti u videu, nastupala na Melodijama hrvatskog juga s pjesmom "Duše dvi".

Klapa Arija na Melodijama hrvatskog juga 2015. osvojila je treću nagradu publike.

 

 

Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često mijenja, ali članice stalno uče nove pjesme, tradicionalne i moderne obrade te šire repertoar.

Marija Vučković, rođena je 3. srpnja 1974 u Pločama. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Prije dolaska na mjesto državne tajnice radila je u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, od veljače do studenoga 2016. Iskustva ima i kao zamjenica župana  Dubrovačko-neretvanske županije. 

U posljednjem izvješću o njezinu imovinskom stanju stoji kako je ima mjesečna neto primanja u iznosu od 17.150,40 kn. Otplaćuje dva kredita s mjesečnim anuitetom koji je malo manji od 4000 kuna te još jedan u iznosu od 2585 kuna.  Posjeduje stan od 69 m2 u Pločama. Suvlasnica je voćnjaka u Opuzenu. Vlasnica je dionica u Atlantskim plovidbama, Luci Ploče i Hrvatskom telekomu. Od ušteđevine je prijavila 4000 kuna. 

 

Komentara 57

DU
Deleted user
13:30 18.07.2019.

Objektivni novinari krenuli. . . Zašto istraživači novinari ne nastavite pisati gdje silni novac[ 16 milja] zamračanih,nestalih iz nekadašnje agencije za državnu iimovinu koju vodio pejnović??? Ili se nesmije pisati jer mu kata[narodni heroj] neka familija.

ZK
zeljko.kis.73
13:39 18.07.2019.

Za što i kome je bitno kako ministrica pjeva?Jel ona ministrica glazbene kulture ili poljoprivrede?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:17 18.07.2019.

pjesma nije nesto, ministrica dobro pjeva. A i dobro izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije