Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Posljednji tulum farmera prošao burno uz svađe i prepirke

ljubav je na selu
Foto: RTL
1/3
30.05.2018.
u 21:45

Na posljednjem tulumu pojavili su se i oni farmeri koji nisu prošli dalje, odnosno nisu dobili dovoljan broj pisama, a pozivu se nije odazvala Irena Lalin koja nije željela doći zbog Gorane Žižić

Deveta sezona 'Ljubav je na selu', bliži se kraju, a za tu prigodu okupila se cijela ekipa; farmeri i sve njihove djevojke.

Randes vouz se dogodio u Ivaniću, a djevojke su odmah komentirale svoje bivše 'suparnice' kao i one koje se nisu pojavile.

Na posljednjem tulumu pojavili su se i oni farmeri koji nisu prošli dalje, odnosno nisu dobili dovoljan broj pisama, a pozivu se nije odazvala Irena Lalin koja nije željela doći zbog Gorane Žižić. 'Ne znam, rečeno mi je da se nije pojavila zbog mene, komentirala je Gorana dodajući da nije imala hrabrosti doći.

Nakon što ih je Marijana sve 'izrešetala' pitanjima o tome kako tko stoji sa svojim odabranicama, Denis i Monika su se pohvalili da su zaljubljeni preko ušiju, a Nikolina i Josip pokušali su definirati svoju vezu, ali nije išlo, no Nikolina je ponosno pokazala prst na koji je ipak stavila Josipov prsten.

Kad je došao red na Ivonu i Darija, Ivona je rekla da ona i njezin farmer nisu razgovarali više, a Dario je dodao da mogu biti samo prijatelji i ništa više.

Nadin je pak kazala da bi Dariju možda i dala drugu šansu ako joj je ponudi, iako ju je zaljubljenost prošla.

Marijana je pitala i Martinu i Zoricu što misli o vezi Vatroslava i Valentine, ali djevojke nisu imale komentara pa je Valentina zaključila da su djevojke ljubomorne na nju. No, Vatroslav je rekao da ni on sam nije siguran u njihovu vezu.

Hrvoje i Sandra su priznali da nisu uopće razgovarali nakon 'incidenta' na tulumu u Istri. 'Sandra je od prvog dana ljubomorna na Lanu i neuvjerena da je ona bila moj prvi izbor i bez obzira na to koliko god puta sam ju pokušao razuvjeriti i koliko god puta ju odabrao, ona i dalje vjeruje da imam nešto s Lanom!“, zaključio je Hrvoje.

'Također trebao bi se ispričati Tanji jer joj nisam pružio priliku upoznati je', rekao je poslije Hrvoje te nastavio.

Nakon što im je voditeljica pokazala presjek cijele sezone, Marijana je upitala najstarijeg farmera zašto je odabrao ženu s kojom se najviše svađao, pa se Miljenko pokušao izvući govoreći da je Zorku ostavio jer je najbolje znala sa životinjama.

Denis i Monika morali su se braniti nakon njihovog presjeka sezone, jer je Ines odmah rekla kako su i ona i Irena znale da se Denisu svidjela najviše Monika. No, brzo je obrana 'pala' jer su ih svi pohvalili da su najljepši par.

Dario je nako svog videa dobio 'jezikovu juhu' od Marijane zbog svog ponašanja prema Ivoni i dopisivanja s Valentinom putem facebooka, a Ivona je komentirala da njih dvoje nemaju sada ama baš nikakav odnos.

'Jesi li još uvijek ljuta na Valentinu?', upitala je Ivonu Marijana. 'Pa razočarala me i nije u redu da je tako pred svima rekla sve što je rekla, trebala je reći meni', kazala je Ivona. 'Ja bi razumio da smo se dopisivali samo ja i Valentina, ali svi smo se dopisivali', kazao je Dario u svoju obranu. 'Ja nikad ne bi radi ovakve gluposti reagirala kao što je ona reagirala, ali nismo svi isti', uplakano je ispričala Valentina.

Kako je završio posljednji tulum, ne propustite pogledati u finalnoj emisiji, sutra od 20.20 sati, na RTL-u.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Krotila
22:15 30.05.2018.

farma ludaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije