Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvana gubitkom

Poruka Nikoline Ristović nakon smrti supruga: Upoznaš demone među najbližima

Obilježeno 40 dana od smrti Vidoja Ristovi?a  na Novom groblju u Beogradu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL
1/8
23.06.2022.
u 10:07

Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put, poručila je voditeljica.

Prije nešto manje od dva mjeseca voditeljici Nikolini Pišek Ristović srušio se svijet kada joj je preminuo suprug Vidoje. Prije nekoliko dana Nikolina je s kćeri Unom bila u Beogradu na dan kada je obilježeno 40 dana od Vidojeve smrti. Voditeljica se povukla iz javnosti otkako je Vidoje iznenada preminuo, a sada se prvi put dužom objavom oglasila na društvenim mrežama. 

"Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol.
I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i… onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", napisala je na društvenim mrežama Nikolina i opisala kako se nosi s gubitkom supruga.

 

 

Nije poznato osvrće li se Nikolina ovom objavom i na napise i istupe njezina punca Miše Grofa u medijima u Srbiji. Naime, on je zadnjih dana pričao kako Nikolina želi novac i da je zanima samo podjela imovine i nije imao puno lijepih riječi za Nikolinu ovih dana. 

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Komentara 8

Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
10:37 23.06.2022.

dok tisuće ljudi svaki tjedan pogibaju u ukrajini, mi bismo trebali valjda tugovati nad sudbinom nekakve nikoline ristović?? nemam pojma tko je ta niti me zanima, samo vidim da je svaki dan neki članak o dotičnoj

Avatar tarana
tarana
10:59 23.06.2022.

I Vidoje ode zbog demona u blizini.

RA
radolizem
12:03 23.06.2022.

Vidoje je svoju tajnu odnio u grob. Da je bio sretan sigurno ne bi u sebi imao 2,93 promila alkohola, psihofarmake itd. Pokojni Vidoje očito nije imao životni oslonac, nije imao sidro, već je plutao između alkohola, psihofarmaka, masažica.i kojee čega. Miša grof sada proziva Nikolinu, no očito je da Vidoje nije izabrao siguran put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije