Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plus size model

Lucija influencerima: Gdje ste bili kad je meni trebalo pružiti ruku

Generalski Stol - Lucija Lugomer
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/8
06.09.2018.
u 14:44

Na svom Instagramu Lucija se osvrnula na to kako su odjednom svi prosvijetljeni odjednom svi pričaju o svojim strijama, celulitu...

Našu plus size manekenku Luciju Lugomer naljutila je malo činjenica što su odjednom svi influenceri u Hrvatskoj postali svjesni ljubavi prema svom tijelu.

Osvrnula se na to kako odjednom svi pišu o svojim strijama, celulitu, trbuhu i zapitala je te iste Influencere, gdje su bili kad je njoj trebalo  pružiti ruku kad je ona otvoreno o tome pričala.

- Odjednom su svi počeli PISATI o svojim strijama, o miteserima, o celulitu, o trbuščićima koji nisu savršeno ravni...okej, a ja vas sad iskreno pitam, dragi moji Influenceri GDJE ste bili kada je meni trebalo pružiti ruku?  Kada sam bila ‘sama’ i kada mi je trebalo podrške da se glas nesavršeno  savršenih žena nadjača od časopisnih stereotipa?  Ili to samo radite jer osjećate da to trenutno prolazi i kod drugih pa zašto ne bi i vi tako?  (Što opet nije loše u tom smislu, uvijek pozdravljam iskreno prijateljstvo s vlastitim tijelom).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gledam malo po tim profilima ovih dana, kazu dobro je znati sto se desava oko tebe a i konkurencija je generalno iznimno pozitivan pojam u zivotu. (Ako si dovoljno zreo da ju na taj nacin i vidis) Nemam protiv nicijeg nacina zivota, posvudusiranja, ne pricam o politici, ne zanimaju me fashion Instagramuse, ne guram se u raspravu vjere, ne zanimaju me fake prijateljstva, slavim ljubav kojeg god spola bila, postujem tudje vrijeme, ne pricam o tudjem odgoju djece i smatram svoj zivot puuuuuno vise od jedne osude ma na kojoj god bazi bila. Osjecam koliko mi je zivot drag i vrlo sam dobro svjesna koje mi sve ljepote pruza. Upoznala sam neke divno iskrene ljude putem drustvenih mreza cije emocije i prijateljstva milujem i dan danas. Koliko blokiranih ljudi imam na drustvenim mrezama - ja ih zovem ‘posvuduse’ ne moram vam niti pisati 😃 ...jer gdica ubica nikada nece prici, osmjehnuti mi se i reci ‘ E, oprosti za ono prije par godina’ ali ce zato svaki moj Insta Story biti gledan pod njenim budnim ocima. 🤦🏻‍♀️ E sad, ono sto me nenormalno i ljuti i cini tuznom, cega su odjednom svi ‘influenseri’ u Hrvatskoj postali svjesni jest ljubav prema vlastitom tijelu. Wooohooo! Dobro jutro! Sunce svanulo! I sve bi to bilo super da se ne radi o jednoj iznimno velikoj lazi koju kupujete, jer eto ZENE + EMOCIJE =😃💁🏻‍♀️ Odjednom su svi poceli PISATI o svojim strijama, o miteserima, o celulitu, o trbuscicima koji nisu savrseno ravni...okej, a ja vas sad iskreno pitam, dragi moji influenseri GDJE ste bili kada je meni trebalo pruziti ruku? Kada sam bila ‘sama’ i kada mi je trebalo podrske da se glas nesavrseno savrsenih zena nadjaca od casopisnih stereotipa? Ili to samo radite jer osjecate da to trenutno prolazi i kod drugih pa zasto nebi i vi tako? (Sto opet nije lose u tom smislu, uvijek pozdravljam iskreno prijateljstvo s vlastitim tijelom) Osjecate li da je doslo u trend voljeti sebe pa ste odjednom svi prosvjetljeni i to treba posebno naglasiti i pisati o tome na sve strane? Mislim da mnogi nisu svjesni koliku odgovornost preuzimaju svojim rijecima a ja ionako u rijeci rijetko kome vjerujem - mislite na djela jer ona govore nekad puno vise nego same rijeci. Just saying 💋

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

Osjećate li da je došlo u trend voljeti sebe pa ste odjednom svi prosvijetljeni i to treba posebno naglasiti i pisati o tome na sve strane? Mislim da mnogi nisu svjesni koliku odgovornost preuzimaju svojim riječima a ja ionako u riječi rijetko kome vjerujem - mislite na djela jer ona govore nekad puno više nego same riječi. - napisala je Lucija u svojoj objavi na Instagramu.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodan look

Komentara 36

VL
vlada1
15:32 06.09.2018.

Prije su bili gubavci, sušičljivci i tifusari a sad su Influenceri.

RM
ruzica_mario
15:53 06.09.2018.

jel i debeli muskarci mogu reci da su plus size,a ne debeli??

DU
Deleted user
15:15 06.09.2018.

Lucija influencerima…...a sto su mu to influenceri. jel to dijalekt iz gruntovca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije