Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Yasmine Bleeth

Poput Pamele i ova glumica je bila seks simbol, a sada je neprepoznatljiva

Foto: Profimedia
1/4
24.03.2019.
u 12:27

Postala je popularna zahvaljujući "Spasilačkoj službi", a kasnije je se odala alkoholu i drogi

Serija "Spasilačka služba" bila je jedna od najpopularnijih serija 90-ih godina i najviše zahvaljujući ovoj seriji Pamela Anderson je 
stekla popularnost, ali i njena kolegica iz serije Yasmine Bleeth je zahvaljujući seriji postala poznata.

Pamela je mudro iskoristila tu slavu i godinama nakon prikazivanja serije i dalje uživa u toj popularnosti, dok je danas 50-godišnja Yasmine nestala iz javnosti.

Foto: Profimedia

Yasmine je uglavnom glumila u televizijskim filmovima, a pozornost javnosti opet je privukla 2001. godine kada je uhićena zbog posjedovanja kokaina.

Bila je nesretna zbog brojnih neuspjeha i pokušala je utjehu pronaći u drogi i alkoholu. Bila je i na odvikavanju od droge i alkohola te se kasnije povukla povukla iz Hollywooda.

 

 

Danas biste teško prepoznali Yasmine jer je nabacila podosta kilograma viška i samo je sjena seks simbola koji je nekad bila. 

Pogledaje koje glumce su uloge koštale života

 

Komentara 10

MO
modovisisajteMaraschino
13:39 24.03.2019.

bezveze... uspoređivati izgled prije 25 godina i danas....

JA
japa
17:48 24.03.2019.

Žena se ne boji starenja i nejde kod plastičnog kirurga.

Avatar Apsalar
Apsalar
19:30 24.03.2019.

Šta joj fali. Da je našminkaju i utegnu izgledala bi odlično. A da ne spominhemo fotošopiranje. Ali uvijek me iznenadi licemjerje današnjih "novinara". U stanju su te brisati i blokirati za svaki neprimjereni komentar prema ženi, arlauču o ženskim pravima i feminizmu..... a onda se obruše na ženu, rugajući se njenom izgledu, veseleći se njenom "padu" . Sram vas bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije