Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o psihičkom poremećaju

Popularni voditelj se slomio i priznao: 'Srušio sam se nasred ulice i počeo jecati'

Foto: instagram
1/4
21.02.2021.
u 09:00

O svemu kroz što prolazi voditelj je nedavno napisao i memoar 'One Of The Familly - Why a Dog Called Maxwell Changed My Life'.

Nicky Campbell (59) popularni je britanski radijski voditelj koji radi na BBC-ju od 2003. godine, a sada je progovorio o svojoj borbi s psihičkim problemima. U emisiji  'The One Show on Tuesday Night' otkrio je kako mu je prošle godine dijagnosticiran bipolarni poremećaj, a govorio je i o tome kako je do toga došlo. 

Njegova supruga Tina, kaže, je bila svjesna da nešto nije u redu puno prije nego što je on to shvatio dok je voditelj još bio u depresiji. U intervjuu se prisjetio kobnog dana kada je 'kap prelila čašu'.

"Vodio sam emisiju sa svojom fantastičnom kolegicom Rachel Burden. To je tako divna žena, vidjela je da nisam baš raspoložen i 'pokrivala' me", ispričao je voditelj i nastavio:

"Volim životinje i mislim da moramo više brige voditi o njima, a ne iskorištavati ih, Postao sam opsjednut time. Želio sam spasiti svaku životinju na svijetu. Tog sam jutra gledao potresne prizore slonova koji su uginuli na tračnicama u Indiji i osjećao sam se tako bespomoćno", kazao je i otkrio kako je potom izašao na ulicu, nasred koje se srušio i počeo jecati.

"U tom trenu, sve mi se 'nakupilo'. Nazvao sam Tinu i rekao: 'Dogodilo se. Nisam siguran da mogu dalje'. Ona mi je rekla da dođem kući, vratim se djeci, njoj i našem psu Maxwellu. Vratio sam se", ispričao je. Ubrzo je posjetio stručnjaka koji mu je dijagnosticirao bipolarni poremećaj.

O svemu kroz što prolazi voditelj je nedavno napisao i memoar 'One Of The Familly - Why a Dog Called Maxwell Changed My Life'.

 

Komentara 2

BL
bluescreen
10:47 21.02.2021.

tko?

Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
10:00 21.02.2021.

Fakat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije