Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano

Lovac iz Potjere iznenadio: 'Unosimo nekakve promjene'

Dean Kotiga
Foto: HRT/Screenshot
1/7
15.10.2019.
u 13:23

Sinoćnja epizoda "Potjere" ostala je u znaku promjene imidža lovca Deana Kotige, koji je svoju frizuru odlučio modernizirati.

Jučerašnja epizoda "Potjere" gledatelje je, kao i inače, prikovala za ekran. Osim zabavnih pitanja, u središtu pozornosti bila je i nova frizura Deana Kotige.

Gornji dio kose ostavio je dužim, a ostatak zalizao na stranu, što dosad nismo imali prilike vidjeti.

– Evo, unosimo nekakve promjene. Malo crta s lijeve strane – objasnio je Kotiga kada ga je Joško Lokas pitao o promjeni frizure, a voditelj je potvrdio da mu se novi stil sviđa, baš kao i kandidatkinji Martini.

Foto: FIBA/Screenshot

Inače, Kotiga je poznati šaljivac sa seta kviza "Potjera". Nerijetko je zbijao šale s Tarikom Filipovićem, a kad je Lokas preuzeo voditeljsku palicu, ni tada nije stao.

"Tijekom snimanja Potjere pita Lokas: 'Jeste li bili na Svetoj Heleni?' Reko': 'Na svetoj još nisam.' A poslije kaže: 'Idemo dalje, ljudi', a ja ću: 'To je i Helena rekla'. Čisto da ovima u montaži poslije ne bude dosadno" napisao je Kotiga na Twitteru te nastavio kako je nakon toga bacio još jednu foru, na što ga je Lokas pitao: "Ima li tome kraja", a Kotiga je dodao: "To je i Helena rekla."

"Lokas pije vodu dok su ugašene kamere, pa zovu dalje snimanje, a ovaj će nesvjesno 'sori, grgljam, evo me', a ja ga samo pogledam", napisao je zatim Kotiga. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
15:40 16.10.2019.

Sad je ko mafiozo sa Sicilije. Super!

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
15:12 15.10.2019.

Jako je malo tako posebno intelektualno sposobni osoba. Moramo poradit na pronalasku više Helena zbog boljitka nacije.

PL
ploter29
14:56 15.10.2019.

I svi se nasmiješe HA-HA te okrenu 'program'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije