Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Popularni Andrija, iz serije Andrija&Anđelka, u hit komediji „Taxi Blues“

Popularni Andrija, iz serije Andrija&Anđelka, u hit komediji „Taxi Blues“
Foto: Promo
1/6
11.01.2019.
u 13:43

Od 24.1. u svim kinima

Kralj humora Andrija Milošević, poznat svima iz serije Andrija & Anđelka, ove zime nasmijava nas u filmskom hitu Taxi Blues – urnebesnoj akcijskoj komediji koja će vas dovesti do suza!  

Godinu 2019. započinjemo s fantastičnim humorom koji nas nikada nije razočarao a kada iza tog humora stoji Andrija Milošević smijanje do suza je zagarantirano. Taxi Blues, komedija je u režiji Miroslava Stamatova s Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi, koja krajem siječnja stiže u hrvatska kina i zbog koje ove godine nitko neće patiti od siječanjske depresije!

Sudeći prema objavljenoj kino najavi i ostalim popratnim vizualima na društvenim mrežama, ove zime najbolja zabava odvija se u taksijima. Upravo jedna takva zabava događa se u taksiju našeg protagonista Marka (Andrija Milošević), propalog dramaturga koji godinama radi kao taksist i koji tijekom jedne noći na poslu proživljava niz nevjerojatnih događaja. Naizgled jedan normalan dan na poslu našem Marku će se pretvoriti u kaos kada se u njegov taksi ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će sudjelovati i mnogi drugi, jednako  komični, likovi koji će profilirati kroz taksi kao mušterije.

Foto: Promo

Glumačku postavu čine Andrija Milošević, Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandra Tomić, Sergej Trifunović, Boris Komnenić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Srđan Bjelogrlić i drugi.

Sinopsis: Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksist i čije avanture pratimo tijekom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu pretvorit će se u kaos kada se u njegov auto ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tijekom jedne noći će rezultirati gomilom suludih situacija koje će se smjenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilirati kroz taksi kao mušterije.

Režija: Miroslav Stamatov

Uloge: Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko

TAXI BLUES U KINIMA OD 24.1.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije