Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAMMY

Popularna reperica zablistala u haljini hrvatskog kreatora!

Lizzo
Foto: REUTERS
1/4
28.01.2020.
u 22:00

Kreator je dodao kako je dobio zadanu temu koja je u ovom slučaju bila neka vrsta morske flore i faune, a on ju je prilagodio vlastitoj interpretaciji, a kostime je napravio u samo nekoliko dana.

Jedna od trenutačno najvećih pop zvijezda Lizzo zablistala je na dodjeli nagrada Grammy u haljini hrvatskog kreatora Juraja Zigmana. Zigman je šivao haljinu za nju ali i 10 plesačica na pozornici!

- Suradnja s Lizzo je započela kada me je tim koji brine za njezin styling, angažirao za njezin najvažniji nastup u karijeri. Bio sam zadužen za kreaciju, za koju sam od samog početka znao kako će izgledati te sam za vrijeme kreiranja morao misliti na puno faktora kao što su jednostavnost upravo radi presvlačenja, ali opet i na svoju prepoznatljivu efektnost koja savršeno pristaje svakoj zvijezdi - kazao je Zigman. 

Kreator je dodao kako je dobio zadanu temu koja je u ovom slučaju bila neka vrsta morske flore i faune, a on ju je prilagodio vlastitoj interpretaciji, a kostime je napravio u samo nekoliko dana. 

Zigman je kreirao i haljine i kostime za Nicki Minaj, Ritu Oru, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole, te brojne druge svjetske zvijezde. 

- Lizzo je izuzetno draga umjetnica, jako je humoristična i pozitivna, te mi je bila čast ponovo kreirati za takvu posebnu umjetnicu - dodao je Zigman. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije