Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TYRA BANKS

Popularna ljepotica prvi put skinula periku i pokazala kako zapravo izgleda

Tyra Banks
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
14.09.2018.
u 13:44

– Zašto uopće nosiš perike? Tvoja prirodna kosa je predivna – napisao joj je jedan fan, a drugi su se pridružili i dodali da izgleda znatno mlađe te da joj kovrče odlično stoje.

Tyra Banks bila je godinama jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, a nakon 15 godina hodanja po pistama postala je i uspješna TV voditeljica, spisateljica, ali i glumica. Tyra je prije nekoliko godina javno otkrila kako nosi perike i ekstenzije, a nakon brojnih spekulacija da joj je otpala kosa, na Instagramu je pokazala kako zapravo izgleda. 

– Katkada perike i ekstenzije trebaju odmor – napisala je Tyra na Instagramu, pokazavši svoju tamnu, kovrčavu kosu. 

– Zašto uopće nosiš perike? Tvoja prirodna kosa je predivna – napisao joj je jedan fan, a drugi su se pridružili i dodali da izgleda znatno mlađe te da joj kovrče odlično stoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me...because sometimes the wigs and weaves need a vacation.

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Tyra je nedavno s majkom Carolyn objavila memoare u kojima je pisala o svojoj karijeri, ali i prvi put priznala da je operirala nos. 

Pogledajte video: Top 10 najgorih padova na modnim pistama

Ključne riječi

Komentara 9

IM
Immanuell
16:12 14.09.2018.

Izgleda ko previše našminkano žensko. Ima hladan izraz lica, lijepa je ali uopće nije privlačna.

IJ
IJaSamAntinfašist
15:09 14.09.2018.

Novinari jeste li čuli kada za ovo? "Kažemo da neka obavijest nosi veću količinu informacija, ako je manja vjerojatnost nastanka događaja o kojem nas obavještava". Kakva je ovo vijest, koga ovo zanima?

JE
jejeee
16:44 14.09.2018.

beštija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije