Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA BOLOVANJU

Popularna glumica zabrinula fanove: 'E baš šta me snađe'

Anđelka Prpić
Foto: Promo
1/6
26.02.2020.
u 23:30

- Tužna sam, pretužna - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj se vidi kako joj je imobilizirano koljeno. Zbog toga je morala i otkazati izvedbe monodrame "Šta me snađe", s kojom je gostovala u cijeloj regiji, a u Zagrebu smo je mogli gledati u Ludoj kućI.

Anđelka Prpić, glumica koja se proslavila ulogom u hit seriji "Anđelka i Andrija" zabrinula je obožavatelje na Instagramu nakon što je objavila da je ozlijedila koljeno.

- Tužna sam, pretužna - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj se vidi kako joj je imobilizirano koljeno. Zbog toga je morala i otkazati izvedbe monodrame "Šta me snađe", s kojom je gostovala u cijeloj regiji, a u Zagrebu smo je mogli gledati u Ludoj kućI. Na bolovanju će biti do 8. ožujka. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fanovi su Anđelki zaželjeli brz oporavak, a u šali su joj rekli i da promijeni naziv predstave.

- E, pa vidi, baš, šta me snađe - dodala je Anđelka.

Komentara 4

SN
snovakor
07:11 27.02.2020.

Ma i to će se riješiti i bit će opet na starom putu.

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
01:05 27.02.2020.

Dobra glumica.

NO
nordic
10:30 27.02.2020.

trebate vidjet kako je skinula brenu a andrija bobu na breninom koncertu... plakao sam. ma njih dvoje su bas super.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije