Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Popularna Asi: Zbog obitelji i dečka ne selim se iz Istanbula

asi (1)
Foto: Asi
1/6
15.01.2011.
u 10:00

Još kao studentica scenografije i kostimografije na sveučilištu Mimar Sinan u Istanbulu počela je prije pet godina glumiti u televizijskim reklamama.

Turski senzibilitet osvojio je domaće gledatelje. A u poplavi istočnjačkih sapunica koje se trenutačno gledaju u Hrvatskoj, ljubavna saga o buntovnoj djevojci “Asi” osvojila je srca publike. Naravno, za to je osim zanimljive priče najzaslužnija glavna protagonistica, 28-godišnja turska ljepotica Tuba Büyüküstün.

Još kao studentica scenografije i kostimografije na sveučilištu Mimar Sinan u Istanbulu počela je prije pet godina glumiti u televizijskim reklamama. No, već s prvom serijom snašla ju je popularnost koja se sada pravocrtno širi po cijeloj Europi. To, međutim,nije utjecalo na njen nježan umjetnički karakter pa za svakog obožavatelja ima lijepu riječ.

– Ne doživljavam se zvijezdom. Prema svakom se ponašam prirodno, nemam strategiju ponašanja prema obožavateljima. Primjerice, dok smo snimali “Asi”, čula sam da nas grupica obožavatelja čeka u obližnjem kafiću. Tamo su se zadržali do noći i nisu me htjeli ometati na setu. Kad sam završila snimanje, pridružila sam im se i dugo s njima razgovarala – kaže Tuba koja se odmah nakon završetka snimanja “Asi” bacila na snimanje serije “Kradljivac srca” i filma “Pitaj svoje srce” radi kojeg svakodnevno polazi satove romskog plesa. Glumu obožava i za ulogu joj nije teško ništa učiniti, no u jedno je sigurna.

– Serija “Asi” snimala se u Antakyji, zbog čega sam se morala odseliti se Istanbula. Ali to više ne bih ponovila. Na snimanje filma koje kraće traje, otišla bih u drugi grad, ali radi serije više ne. Moja obitelj, prijatelji i dečko su u Istanbulu i neću se od njih odvajati – kaže glumica koja poslije raskinutih zaruka sa Samijem Saydanom navodno ljubi glumca Cansela Elçina.

Ključne riječi

Komentara 3

LE
leptirica11
14:15 15.01.2011.

Zar opet,pa opet o TURCIMA!DOKAD...tako naopako....Kad smo već pomislili da od meksičkih smetlišta većih nema...evo ti na-Turske sapunice....bože dobar i jesi koga sve na ovom svijetu držiš...da ruje,da nas truje...

OB
-obrisani-
19:02 18.01.2011.

Nisu to oni Turci s Kosovske bitke ili iz opsade Sigeta. Pogledajte ovu Turkinju, pa mi recite po ćemu se razlikuje odnaših Bosanki ili Slavonki. Tko joj nebi dao pusu. Čak i Berlusconi. To su ljudi koji će u EU.U. Stvarno je dosta američkog, mexičkog, venecualskog smeča od sapunica

OB
-obrisani-
16:52 19.01.2011.

Neka mi bude dopušteno reći,da je slična mojoj ženi (ona je samo malo viša )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije