Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćna presuda

Popović: Ukoliko sin bude želio biti više kod mame, ja ću mu to omogućiti

Milan Popović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
30.11.2019.
u 13:20

Popović je, kako doznajemo, poštovao privremenu mjeru koju je donio Općinski građanski sud u Zagrebu i danas je sina odveo majci, koja ima pravo svaki drugi vikend od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati provesti sa sinom.

Milan Popović je u razgovoru za Novu TV rekao kako se donošenjem privremene mjere ne radi o oduzimanju djeteta ovom mjerom.

- Dijete ako je dosad živjelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada dijete živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju djeteta se ovdje ne radi - izjavio je Popović.

On je, kako doznajemo, poštovao odluku suda i donesenu privremenu mjeru i danas je dijete odveo majci koja ima pravo ovaj vikend provesti sa sinom od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. 

- Ukoliko sin bude želio biti više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu - dodao je Milan Popović u razgovoru za Novu TV. 

- Iako je riječ o nepravomoćnoj presudi, jako sam sretan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti ići u školu u Zagrebu gdje će i nastaviti živjeti, ne želim otkriti u koju školu jer to zadire u privatnost djeteta. Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte. - komentirao nam je u četvrtak Milan Popović donesenu privremenu mjeru. 

Ključne riječi

Komentara 18

RZ
Rocky.Zg
14:18 30.11.2019.

Otac je normalan čovjek.

MI
mirotvorac971
14:07 30.11.2019.

tko sam ja da sudim, ali otac mi se ovdje čini normalniji i primjereniji za skrbništvo od majke ...

DU
Deleted user
13:29 30.11.2019.

Mislim da je ovo jedan naprema tisuću šansa da otac dobije skrbništvo nad dijetetom. Kod nas je pravilo da majka dobije dijete pa kud puklo da puklo. Činjenica da su zaposlenici Centra socijalne skrbi uglavnom žene, da su suci uglavnom žene igra veliku ulogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije