Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Severinin partner

Popović: Napravu mi je pred vratima ostavio Kojić. Oglasila se policija

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/8
30.05.2019.
u 13:51

Milan Popović kaže kako mu je ispred vrata njegova doma u Zagrebu Igor Kojić, suprug njegove bivše partnerice Severine, ostavio napravu u obliku svijeće koja je gorjela i bila ispunjena zapaljivim materijalom.

Nakon što je srpski Telegraf objavio na naslovnici da je Severina pokušala ubiti bivšeg partnera Milana Popovića s kojim vodi sudsku bitku oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, pojavila se i vide snimka na kojoj netko ispred ulaza u kuću Milana Popovića stavlja nešto pred vrata.

Na toj snimci koju objavljuje Republika.rs muškarac se automobilom marke Audi Q8 parkira nedaleko od kuće Milana Popovića i izlazi iz  automobila te ostavlja nešto pred vratima zagrebačkog doma Milana Popovića, a sve to snimile su nadzorne kamere postavljene na kući. 

Popović za 24sata  izjavljuje kako je taj predmet u obliku svijeće ispred njegove kuće ostavio Igor Kojić.

– Naprava koja je postavljena ispred moje kuće nalik je na svijeću, ispunjena visoko zapaljivim materijalom nalik na katran i puno je teža od svijeće. Na snimkama se vidi da je naprava gorjela, ali ju je, na svu sreću, vjetar ugasio na vrijeme. Na snimkama se vidi i da je napravu postavio Igor Kojić. Tu napravu predao sam policiji na daljnju obradu. Nisam tražio policijsku zaštitu jer imam osobno osiguranje – rekao je Milan Popović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..''

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Policija je izašla na teren i napravila forenzičku obradu. Iz PU zagrebačke rekli su nam kako se na slučaju još radi i prikupljaju se dokazi. 

– Upoznati smo s ovim događajem i možemo samo potvrditi da nije bila riječ o eksplozivnoj napravi. Riječ je o bezopasnom predmetu, ali taj predmet može se shvatiti i kao neka vrsta zastrašivanja s obzirom na način na koji je ostavljen – rekli su nam u PU zagrebačkoj. 

Provjeravaju i kamere u blizini kako bi pokušali utvrditi identitet osobe koja je predmet ostavila ispred Popovićeve kuće.

Komentara 29

DU
Deleted user
15:01 30.05.2019.

teško će ga pronaći, pošto se Q8 masovno vozi, kao nekad jugo ili 101

DU
Deleted user
14:17 30.05.2019.

A lijepo su joj svi govorili da je greška tražiti muža u komšiluku

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:29 30.05.2019.

Ako je u obliku svijeće, ispunjena zapaljivim materijalom i gori, onda je to vjerojatno svijeća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije