Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSOBNA OSVETA?

Pop zvijezdi provalili u vilu i napravili štetu od 200 tisuća dolara

Nicki Minaj
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
03.02.2017.
u 13:53

Policija je potvrdila kako je vila površine veće od 1000 četvornih metara potpuno razbijena iznutra. Pljačkaši su porazbijali sav namještaj, kao da su nešto tražili.

Pop zvijezdi Nicki Minaj pljačkaši su provalili u vilu u Los Angelesu i napravili štetu od čak 200 tisuća dolara, objavio je TMZ.

Policija je potvrdila kako je vila površine veće od 1000 četvornih metara potpuno razbijena iznutra. Pljačkaši su porazbijali sav namještaj, kao da su nešto tražili. Čini se da su pronašli sve što su namjeravali, jer je Nicki prijavila kako joj je nestao vrijedan nakit i druge dragocjenosti.

No, neki izvori kažu kako ovo nije bilo obično razbojništvo, nego kako je izgledalo da se radi o osbnoj razini. Provalnik ili provalnici slomili su čak i okvire slika, razbili bočice parfema i razrezali Nickinu odjeću.

Policija pregledava video snimke u potrazi za počiniteljima, a Nicki je kazala kako će postaviti potpuno novi video nadzor, ali i angažirati zaštitare koji će čuvati kuću.

>>Nicki Minaj na novoj fotki nije sakrila gotovo ništa

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goronja
17:23 03.02.2017.

Gdje je ona zvijezda? Nikad čuo i vidio za nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije