Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi dokazi

Ponovno otvorena istraga o smrti glumice Natalie Wood

Natalie Wood
Press Association/Pixsell
18.11.2011.
u 09:05

Natalie Wood pronađena je mrtva nakon izleta brodom uz obalu Kalifornije, a na brodu su s njom bili njezin suprug, TV-zvijezda Robert Wagner i poznati glumac Christopher Walken

Američka policija ponovno je otvorila istragu o misterioznoj smrti glumice Natalie Wood, koja se pod čudnim okolnostima utopila 1981. godine, javlja BBC.

Ne iznoseći pojedinosti, policija u Los Angelesu objavila je da ima nove informacije vezane uz taj slučaj. Natalie Wood pronađena je mrtva nakon izleta brodom uz obalu Kalifornije, a na brodu su s njom bili njezin suprug, TV-zvijezda Robert Wagner i poznati glumac Christopher Walken.

Glumičina smrt okarakterizirana je tada kao nesretan slučaj, no mnoga su pitanja ostala visjeti u zraku.

O novim spoznajama policija bi se trebala očitovati danas na konferenciji za novinare, a iz šerifova ureda kazali su da su im se obratili ljudi koji imaju neke nove informacije o utapanju poznate glumice. Poznato je da je Wood uoči kobnog događaja bila na zabavi sa suprugom i Christopherom Walkenom te je nakon obdukcije utvrđena veća količina alkohola u njezinoj krvi. Policija je nakon novih dojava odlučila, kako kažu, još jednom proučiti slučaj.

Natalie Wood imala je 43 godine kada je stradala. Ostala je zapamćena po ulogama u "Priči sa zapadne strane" i "Buntovniku bez razloga", a tri je puta nominirana i za nagradu Oscar.

Komentara 1

ZE
zelenakrava
11:58 18.11.2011.

Možda i da spomenem od njenih filmova i Sjaj u travi Elije Kazana iz 1961. sa Worenom Beatiyem.Jedna od najmelodramatičnijih scena ikad snimljenih je ,kada ona nakon dužeg boravka u bolnici (na psihijatriji ) ide sva sretna u posjet svom dečku (sa prijateljicama) a on je oženjen i ima i djecu.Njezine prijateljice nisu imale snage da joj to kažu kada su vidjele koliko je sretna išla u posjetu svom dragom...Naravno čitava dvorana se rasplakala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije