Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavio iznudu

Ponovila optužbe protiv Kraljevića, policija pregledava snimke

Martina Knežević
Foto: Screenshot RTL
1/7
22.12.2011.
u 16:28

Policija će u vezi s istragom dostaviti Državnom odvjetništvu posebno izvješće. Kraljević je nakon toga pušten iz policije, ali se vratio kako bi prijavio prijetnje djevojčina oca.

Priča o navodnom bludničenju, prijetnjama i iznudi, barem što se tiče policijsko-pravosudnog aparata, kompliciranija je nego što je predstavljaju njezini akteri. U policiju je prvo došao Vladimir Kraljević te je prijavio iznudu. Objasnio je priču o izboru za miss, no ne govoreći o navodnom bludničenju, a rekao je da se u McDonald’su na Rudešu sastao s djevojkom Martinom Knežević, njezinim ocem, dečkom i još jednim prijateljem te da su od njega iznuđivali zato što ona nije osvojila titulu kako je to navodno bilo obećano.

Knežević je ubrzo doznala što je napravio pa se ubrzo i ona pojavila u policiji. Prijavila je Kraljevića za bludne radnje pa je ovaj doveden na kriminalističko istraživanje. Opisala je, neslužbeno doznajemo, da se s njim nalazila u posebnoj prostoriji, da ju je ovaj dirao po tijelu, no da mu nije ništa učinila. Počela je konzultacija s Državnim odvjetništvom koje je obaviješteno o tome što je policija poduzela te je zaključeno da nema elemenata kaznenog djela, odnosno da Kraljević nije nad njom bludničio. Inače, pravno gledano, bludne radnje izjednačuju se sa spolnim činom.

Policija će u vezi s istragom dostaviti Državnom odvjetništvu posebno izvješće. Kraljević je nakon toga pušten iz policije, ali se vratio kako bi prijavio prijetnje djevojčina oca.
Inače, policija nastavlja istragu o iznudi i prijetnji te će zbog toga biti izuzete snimke nadzornih kamera u McDonald’su, a bit će pretraženi i domovi muškaraca koji su od Kraljevića iznuđivali te mu prijetili.

Ključne riječi

Komentara 31

OB
-obrisani-
23:02 22.12.2011.

To je drugi Paravinja, tome se nece nista desiti!! Mala imas ti oca i zilet pa posalji ga u akciju!!

OB
-obrisani-
17:08 22.12.2011.

Nije on bludnicio ne,...on je samo lizao pupak.

X2
xychhr-200
11:50 23.12.2011.

. A od čega jer dobio modrice... ako ne od cure koja se branila...??? Logično, zar ne...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije