Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
valjani razlog

Policija otkrila zašto nije odmah došla na mjesto nesreće Jacquesa Houdeka

Foto: Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL, Josip Regovic/Pixsell
15.03.2019.
u 08:38

Jacquesov menadžer o nesreći se jučer oglasio putem društvenih mreža. Bio je ogorčen što mu se nitko u policiji nije javio na broj 192, ali i na to što su na mjesto nesreće policijski službenici došli tek nakon više od 3 sata.

Pjevač Jacques Houdek i njegov menadžer Mihovil Bek jučer su imali prometnu nezgodu u Zagrebu u kojoj, na sreću, nitko nije ozlijeđen. Odmah nakon što se nezgoda dogodila Bek je kontaktirao policiju, no ona je na mjesto događaja došla tek nakon gotovo tri i pol sata!

Ogorčeni menadžer tvrdi i da je do policije bezuspješno pokušavao doći više od sat i pol vremena, a svoje je nezadovoljstvo izrazio putem svog Facebook profila. Nakon što je priča dospjela u medije, iz policije su pojasnili zbog čega se toliko odužio dolazak njihovih službenika. – Oko 15.45 sati jedna od ekipa za očevid, odmah po dovršenom prethodno započetom očevidu, upućena je u Ulicu Ribnjak kako bi provela očevid prometne nesreće s materijalnom štetom, međutim Policijska uprava zagrebačka tada je zaprimila dojavu da se dogodila teška prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba zbog čega je ekipa, sukladno prioritetima, preusmjerena na lokaciju gdje se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama – poručili su iz PU zagrebačke. 

Podsjetimo, Jacquesov menadžer jučer je u popodnevnim satima objavio status u kojem je otkrio da je u nesreći sudjelovao i pjevač. "Eto, to je naša prometna policija! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! NAJSTRAŠNIJE što se 4 PUTA (!!!) u ovih sat i pol’ NITKO ne javi na 192!!! A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola... Eto, novinari, PIŠITE O OVOME i koga mi plaćamo!!! To je ''organizacija'' posla i pomoć u nesreći?!? Sa mnom je u autu i Jacques, a ozlijeđenih srećom nema!!!" napisao je ljutiti Bek. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance-zvijezde 90-ih. 

 

Ključne riječi

Komentara 70

LU
Lujo13
09:34 15.03.2019.

Imao si ti sreće, prije šest mjeseci imao sam provalu u trgovinu, subota oko 13 sati. Zovem policiju još nisu došli!

BB
bozo boric
12:52 15.03.2019.

izlazio sam sa parkiralista Pevec na žitnjaku i najednom mi je u susret naišao kamion koji je vozio krivim smjerom da bi se spasio od naleta instiktivno sam krenuo u rikverc iza mene je bio tad prvi policajac zagreba Marijuanjuan Tomurad u crnoj škodi u svom manevru ogrebao sam službeni državni auto koji je spomenuti upravljao te pričinio materijalno štetu 150 kn (sto pedeset kn) nije prošlo ni 10 minuta došla je policija u kombiju i policajci u kombinezonima po njihovom ponašanju skužio sam da sam ogrebao auto nekoj večoj zvjerci na moj upit tko je on ..rekli su mi ..prvi policajac zagreba... eto vidite da policija može kad želi doći jako brzo a ne samo kad ima krvi...

DU
Deleted user
13:11 15.03.2019.

ovo s policijom, nemanjem policijskog zapisnika i probleme koje kasnije imas na osiguravajucim drustvima je upravo ono zasto ljudi odlaze-jer nemaju niti elementarnu zastitu svoje imovine. tko nije iskusio, iskreno mu zelim da mu se niti ne dogodi, makar u ovoj njihovoj hrvatskoj svatko je barem osijetio to sto znaci kada si mali i sto ti sve mogu raditi veci od tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije