Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Policajac izgubio 50 kilograma! Pogledajte kako je Marijo izgledao na početku showa

Foto: RTL
07.11.2018.
u 09:37

Marijo Barišić Baro ostvario je zavidan rezultat u trećoj sezoni 'Života na vagi'. U show je stigao sa 150 kilograma.

Osječki policajac Marijo Barišić Baro jedan je od najvećih gubitnika na težini u trećoj sezoni ''Života na vagi''. Baro je tijekom 15 tjedana izgubio čak 50 kilograma, a s mršavljenjem ne namjerava stati.

Marijo je u show stigao sa 150 kilograma, a prijavio se jer se počeo bojati zbog narušenog zdravlja.

Dodatan motiv bila su mu i djeca od kojih jedno boluje od autizma. Baro je u prošloj emisiji prvi stao na vagu. Na posljednjem vaganju imao je 111 kilograma, a sada ima 107,4 pa je tako ušao u klub onih koji su izgubili 50 kilograma u showu. 

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Do kraja sezone mogao bi nastaviti niz svojih prethodnika koji su tijekom prijašnjih sezona popularne RTL-ove emisije skinuli više od 100 kilograma. Među njima su Siniša Pšak i Gabrijela Crnjac. 

Pogledajte i kako o svojoj liniji brine Duško Ćurlić. 

Komentara 11

DU
Deleted user
11:29 07.11.2018.

Samo kod nas mozes biti policajac sa 150 kila.

SU
SULUD
12:17 07.11.2018.

Mene samo zanima kako se službeno zove period od 3 mjeseca izbivanja sa posla radi sudjelovanja u reality showu? Bolovanje? Godišnji?

DA
Danijel2
12:38 07.11.2018.

Ne možeš vjerovati. Jel on u penziji? Policajac mora ispunjavati psihičke i fizičke zahtjeve koje zahtjeva njegov posao. Ako ga ne zanima uvježbavanje kojeg borilačkog sporta, što taj čovjek UOPĆE radi u policiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije