Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moli za pomoć

Pokraden naš pjevač: 'Gubitak jedne od najdražih stvari zaista mi je teško pao'

Foto: Facebook
1/5
15.04.2021.
u 19:12

U manje od 24 sata njegova je objava podijeljena više od 600 puta, no unatoč tome potraga još uvijek nije završena.

Max Hozić (42), pjevač i člana ansambla kazališta Komedija, svojima se pratiteljima na društvenim mrežama požalio na drsku krađu. Naime, Maxu je nepoznati počinitelj jučer ukrao motocikl iz dvorišta zgrade u Zagrebu u kojoj živi. 

- Ukoliko negdje vidite, javite - zamolio je pokradeni glazbenik pratitelje koji su odmah krenuli u potragu. U manje od 24 sata njegova je objava podijeljena više od 600 puta, no unatoč tome potraga još uvijek nije završena. 

Foto: Facebook/TS Auris

- U ovoj godini, financijski i emocionalno nikad težoj, gubitak jedne od najdražih stvari, mog motora, mi je zaista teško pao. Baš zato jer taj motor nije bio samo materijalna stvar nego moj jedini spoj sa normalnim životom. Jedina stvar, u ovoj blokadi normale, zatvoru kojeg živim, koja me čupala i vodila u bolji svijet. Zato vam svima hvala od srca što ste podijelili onu moju objavu o krađi. Olakšao mi je život već taj podsjetnik da smo ipak okruženi sa mnogim dobrim, empatičnim ljudima - napisao je Max dan nakon krađe pa uputio poruku nepoznatom kradljivcu.

- Lopov živi nesretan život. Iako je na tren osjetio adrenalin i uspjeh, to je duboko promašena osoba, nesretna i nesređena. Možeš imati moj motor, lopove, ali nećeš nikada imati moju sreću. I iako si me na tren učinio nesretnim, nikad neću biti nesretan kao što si ti, iako toga vjerojatno nisi svjestan - zaključio je Hozić.

Foto: Facebook/TS Auris

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković 

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hr76
23:19 15.04.2021.

Dom je po zakonu nepovrediv, ali mi nemamo načina obraniti ga osim ako ne legaliziramo držanje oružja i prilagodimo kazneni zakon na način da ga i smijemo obraniti. Pa neka onda netko pokuša ukrasti ovako što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije