Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se snašla

Pokajala se! Nakon što je izazvala bijes javnosti - milijunašica povukla drastičnu odluku

Foto: Profimedia
1/7
02.05.2020.
u 18:00

No, sada je napravila neočekivani preokret - objavila je kako povlaći odluku o otpuštanju radnika, a sve je napravila nakon bijesa javnosti.

Victoria Beckham, supruga slavnog nogometaša Davida Beckhama, posljednjih je dana razbjesnila javnost. 

Naime, u skladu s prijedlogom vlade Velike Britanije za suzbijanje posljedica koronavirusa, Victoria je obavijestila 30 radnika u svojoj istoimenoj modnoj kompaniji kako će ih morati otpustiti, što nije dobro dočekano u javnosti.

Ovakva je odluka razbjesnila sve budući da smatraju smatra kako je neprimjereno da osoba koja, sa slavnim mužem, ima bogatstvo od skoro 400 milijuna eura, smanjuje plaće običnim radnicima, a uz to je čak tražila i pomoć države. 

1/4

Posebno kada uz to ni ne krije koliko troši na stvari poput nedavnog rođendana za čiju je proslavu platila 114 tisuća eura, a uz to ima i vlastitu kolekciju torbica vrijednu čak 1.7 milijuna eura. 

Britanski mediji pisali su kako se Victoria požalila prijateljima kako 'trpi neopravdane kritike koje su joj upućene zbog nečega što rade brojne druge kompanije'. 

No, sada je napravila neočekivani preokret - objavila je kako povlaći odluku o otpuštanju radnika, a sve je napravila nakon bijesa javnosti.

46-godišnja dizajnerica otpustila je 30 ljudi, a svojim članovima osoblja je smanjila plaće za 80 posto, unatoč obitelji vrijednoj 335 milijuna funti.

1/5

"Victoria je shrvana zbog bijesa javnosti s kojim se suočila", rekao je jedan bliski izvor, prenosi britanski The Sun.

"Prvobitna odluka zapravo nije bila njezina - bila je to više stvar odbora, a ona je bila uvjerena da je to ispravna stvar. Očito je sada shvatila da je to pogrešno. Victoria shvaća da će trebati vremena da se iskupi britanskoj javnosti, ali koristit će svoj položaj i utjecaj kako bi vratila sve više", dodao je izvor.

Njeno poslovno carstvo u studenom je zabilježilo gubitke od preko 12 milijuna funti, a od 2008. oko 35 milijuna funti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije