Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA SLIČNOST

Pojavila se nova dvojnica slavne glumice i svijet je u šoku, je li ovo rezultat plastičnih operacija?

Foto: Instagram
1/8
24.01.2020.
u 18:37

I dok se jedni dive sličnosti sa slavnom glumicom, drugi su primijetili kako ne bi ovako izgledala bez plastičnih operacija.

Korisnici društvenih mreža poludjeli su za ruskom Angelinom Jolie. Lijepa Alinom Tsarakhovom iz Sjeverne Osetije nevjerojatno sliči slavnoj holivudskoj glumici, a to su primijetili i Alinini pratitelji pa ih tako svaki dan ima sve više i više. 

I dok se jedni dive sličnosti sa slavnom glumicom, drugi su primijetili kako ne bi ovako izgledala bez plastičnih operacija.

Podsjetimo, najpoznatija Angelinina dvojnica Sarah Tabar se u fokusu javnosti našla 2018. godine, kada je krenula s desecima operacija, sve kako bi ličila na Angelinu.

Tada je počela objavljivati fotografije na Instagramu, koje su naveliko uređivane u Photoshopu. Mnogi njezini pratitelji šokirani su njezinim objavama, a kako prenose strani mediji, Sarah je do sada imala više od 50 plastičnih operacija.

Nadamo se da Alina neće sljediti njezin primjer. 

Ključne riječi

Komentara 4

BR
bree77
19:09 24.01.2020.

Uopće ne sliči na Angelinu u smislu dvojnice, vidi se da se trudi ali ne.... Pogotovo uživo sigurno ne sliči na nju.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
18:48 24.01.2020.

Ovako našminkan izgledam i ja kao Angelina Jolie

Avatar Thc
Thc
19:29 24.01.2020.

Ne,ma kakvi,cura nije uopče operirana.To nam se samo pričinjava😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije