Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez photoshopa

Pojavila se fotka Karleuše u badiću na kojoj nema tako savršene trbušnjake

Foto: Instagram screenshot
1/6
07.07.2019.
u 18:40

Na fotografijama koje je podijelila s godišnjeg odmora Jelena u  kupaćem kostimu izgleda odlično, ali na Instagramu su se pojavile i fotografije na kojima pjevačica ne izgleda tako zategnuto i senzacionalno.

Pjevačica Jelena Karleuša s kćerima Atinom i Nikom odmara se u jednom od luksuznih hotela u Turskoj.

Poznata je po svojim provokativnim izdanjima na pozornici, a slična izdanja redovito objavljuje i na društvenim mrežama.

Na fotografijama koje je podijelila s godišnjeg odmora Jelena u  kupaćem kostimu izgleda odlično, ali na Instagramu su se pojavile i fotografije na kojima pjevačica ne izgleda tako zategnuto i senzacionalno.

Netko ju je snimio u malo opuštenijem izdanju i na toj fotografiji ne naziru se savršeni trbušnjaci niti fit figura, a ova fotografija u kratkom vremenu je postala hit na društvenim mrežama. Ovo nije prvi put da su obožavatelji primijetili kako se fotografije na njenim društvenim mrežama poprilično razlikuju od slike u stvarnosti.

 

 

Zato je Karleuša prije nekoliko dana objavila svoj selfie i ispod je napisala komentar o svom izgledu i o tome kako njen izgled drugi često krivo predstavljaju i nazivaju je debelom.

Ključne riječi

Komentara 6

SK
skupiduša
19:10 07.07.2019.

Dosadni ste s tom napumpanom i izoblicenom karleusom!

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
19:56 07.07.2019.

Toooo Upravo!! Dugo niste dali nalog da se piše o Karleuši...

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
19:59 07.07.2019.

Bomba! ...tzv. krmača...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije