Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pogodi rasplet Igre prijestolja u Germania Sport kladionici

Germania Sport kladionica
Foto: Vedran Duhaček
12.04.2019.
u 10:17

Jedina u Hrvatskoj, Germania nudi prognozu tko će/neće dočekati kraj, a tko će postati vladar Westerosa.

Planetarno najpoznatija TV serija koja je davno prerasla sve okvire došla je na radost vjernih fanova kraju. Od 2011. godine sa strepnjom se očekuje dolazak zime i ona je konačno tu. Naravno, osjećaji su pomiješani jer koliko god željeli i dalje uživati u borbi za upražnjeno Željezno prijestolje na koje žele zasjesti svi važniji likovi ove popularne sage, tako je i uzbuđenje doseglo vrhunac jer nas očekuje rasplet.

Igra prijestolja nije obična TV serija i to najbolje znaju svi koji su makar jednim prstom uključeni u hrvatski turizam, a turisti diljem svijeta misle da je Dubrovnik ustvari Kings Landing, a po Dioklecijanovoj palači svi žele pronaći Daenerys i njene zmajeve. Trogir, Klis, Kaštel Gomilica, Trsteno su neke od lokacija koje će vječno biti poznate kao kulisa ovog spektakla.

Germania Sport kladionica kao jedina u Hrvatskoj prati svjetske trendove i još jednom se izdiže iznad konkurencije pa će aktivno dočekati 14. travnja tj. početak prikazivanja prve od zadnjih šest epizoda.

> ODIGRAJ ishod Igre prijestolja u Germania Sportu

Kladionica koja daje više želi svojim vjernim igračima i onima koji će to tek postati, ponuditi priliku da daju mašti na volju i prognoziraju rasplet koji nas očekuje u šest narednih tjedana. Ostalo je još stotinu neriješenih pitanja, Noćni kralj je došao pred Zid, a Veliki rat je neizbježan.

Germania Sport kladionica nudi svojim igračima opciju prognoziranja tko će na kraju preživjeti nalet Vojske mrtvih i vrlo jednostavno, dočekati kraj 8.sezone Igre prijestolja. 

Npr. ako vjerujete da će Jamie Lannister koji je iz pozicije negativca postao lik za kojeg mnogi navijaju dočekati kraj - tečaj 4,00 ne smijete propustiti.

Naravno, svi koji mu žele suprotno okušat će se sa zicerom 1,20 da će mu grijesi doći glave.

Zasigurno najpopularniji i najzabavniji lik Tyrion Lannister je onaj koji je uvijek znao odabrati pobjedničku stranu i njegovo preživljavanje Germania honorira s 1,60, a ipak bi bilo iznenađenje da nas George  R.R. Martin, kao toliko puta dosad iznenadi pa ga eliminira za što možete odigrati tečaj 2,20.

Najpopularnije oklade se ipak odnose na ishod nazvan “Tko će biti na tronu na kraju serije, odnosno 8.sezone”.

Najbolje kotira Bran Stark i ako se okladite na njega utrostručit ćete uloženo. Ako ste željni neočekivanog, dobroćudni Samwell Tarly donijet će vam tečaj 30,00.

Nemojte gubiti vrijeme jer se oklade primaju do nedjelje 14. travnja u 20.00 sati. Izbačeni promotivni video ništa ne otkriva, ali puno obećava. Izjava glumice Sophie Turner (Sanse Stark) daje naslutiti da će veliki tečajevi biti pogađani:

“Bit će zanimljivo promatrati reakcije gledatelja. Mislim da će mnogi biti razočarani, dok će mnogi biti oduševljeni. Svakako će biti upleteno puno emocija, još uvijek ne mogu prihvatiti da je došao kraj.”

Zato, pripremite se, zima je stigla i pravac Germania Sport kladionica!

>>> Popis poslovnica Germania Sport kladionice

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije