Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se i Iva Radić

Pogledajte što je Severina objavila prije nego što se doznalo za pljačku: "265 km od Ekvatora"

Foto: instagram
1/9
15.06.2021.
u 08:29

Pjevačica već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotografije s Maldiva, a učinila je to i jučer netom prije nego što se doznalo za pljačku.

Pjevačica Severina Kojić jučer je doživjela pljačku. U kasnim poslijepodnevnim satima otkriveno je da je nepoznati počinitelj upao u zagrebački stan pjevačice, a vijest su nam potvrdili i iz Severinina PR tima. Srećom, šteta je samo materijalna, a Severina je navodno ostala bez nakita. 

"Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju. Hvala na razumijevanju", rekao nam je Davor Grgin, Severinin PR menadžer.  Neslužbeno se može čuti i da su dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

Pjevačica već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotografije s Maldiva, a učinila je to i jučer netom prije nego što se doznalo za pljačku. "265 km od Ekvatora", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u sjenici na vodi. Ispod fotografije odmah joj se javila i prijateljica Iva Radić. "265 km do Hrvatske, čekamo te", poručila joj je Radić, na što je Severina odgovorila da "stiže na party". Severinina objava prikupila je više od 36.500 lajkova obožavatelja kojima nije otkrila s kime je otišla na odmor ni kada su fotografije snimljene. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Naime, iza pjevačice je, kao i iza brojnih njezinih kolega, izazovna godina u kojoj im je, zbog pandemije, bilo nemoguće održavati koncerte, ali i putovati na odmore na egzotična mjesta.

Nakon više od godinu dana velike pauze u kojoj su sva društvena događanja stavljena na čekanje Severina će nastupiti na zagrebačkom Jarunu, točnije na Otoku hrvatske mladeži, gdje će 26. lipnja održati koncert za svoje obožavatelje. Na pozornicu će se istoga dana popeti i njezin kolega Mladen Grdović, a od 25. lipnja do 10. srpnja na njoj će zapjevati i brojni drugi glazbenici poput Maje Šuput, Bajage i Instruktora, Jale Brata i Bube Corellija, Saše Matića i drugih.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:43 15.06.2021.

Kad se stalno kur.iš po društvenim mrežama mondenim životom onda se i lopovi primaknu.

Avatar SKH.majmun
SKH.majmun
08:36 15.06.2021.

Jeli ovo plaćeni oglas ili je dotična “dama” vlasnica ove žute štampe ?

CR
credo
09:44 15.06.2021.

Radicka je potkapacitirana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije