Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerno

Pogledajte spot za singl "Jon Bon Jovi" grupe D.I.K.

dik jon bon jovi
Foto: PR FOTO
1/2
25.09.2015.
u 19:00

Javnost ih je upoznala kroz nekoliko objavljenih singlova poput "Mira Sorvino", "Sjajno", "Tu je negdje tekla rijeka", "Tanki zidovi", koji najavljuju njihov prvi studijski album

Iza zanimljivog imena D.I.K. kriju se Davor Matoš i Zoran Brajević-Kizo, autor pjesama, dramskih tekstova i filmske glazbe koji iza sebe ima i dva Porina osvojena u radu s drugim glazbenicima.

Javnost ih je upoznala kroz nekoliko objavljenih singlova poput "Mira Sorvino", "Sjajno", "Tu je negdje tekla rijeka", "Tanki zidovi", koji najavljuju njihov prvi studijski album.

Najnoviji singl je "Jon Bon Jovi", šaljiva pop pjesma koja govori o želji da barem na jedan dan možemo osjetiti kako je to biti u koži rock legende.

- Jon Bon Joviju izlazi novi album pa smo mu htjeli malo pomoći oko reklame u Hrvatskoj - šale se dečki iz benda.

Novi singl poslušajte premijernom ovog četvrtka, 17.9., u 14 sati na HR2 u emisiji "Svijet diskografije Zlatka Turkalja"!

>>Premijerno pogledajte spot grupe Silente za pjesmu 'Neobranjivo'

>>Donosimo potresne priče stvarnih junaka iz spota Hladnog piva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije