Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi singl

Pogledajte spot za pjesmu Kim Verson 'Vrati mi moj svijet'

kim verson
Foto: Tomislav Jagar
1/5
21.06.2015.
u 13:30

Ovo je prva pjesma za koju Kim u potpunosti autorski potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman napravio Vedran Gorjup

Novi singl Kim Verson zove se 'Vrati mi moj svijet'. Ovo je prva pjesma za koju Kim u potpunosti autorski potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman napravio Vedran Gorjup. Sjajan producentski posao odradio je Dario Slamek.

Prije pet godina, Verson je započela svoju estradnu karijeru nastupima u talent showu ''Hrvatska traži zvijezdu'' da bi se kroz godine profilirala u pjevačicu izvanrednog glasa.

Sa pjesmom 'Vrati mi moj svijet' odlazi korak dalje u svom glazbenom razvoju i počinje skladati vlastite pop pjesme.

– Ne bi trebali gubiti vrijeme na nebitne stvari jer život je za to prekratak. Bitno je ostati svoj, zadržati volju i strast kako bi lakše koračali naprijed koliko god se to katkad činilo teško. Svi mi težimo ljepoti života, savršenstvu posebnosti i prekrasnim osjećajima koje čine neki naš svijet u kojem se osjećamo sigurno i spokojno. Nikada ga ne bi smjeli izgubiti jer to je ono što nam daje snagu, vjeru u sebe i nadu – objasnila je Kim Verson referirajući se na svoju autorsku pjesmu.

I zaista, svojim sjajnim pjesmama Kim Verson uvijek oduševi svoju publiku, a nova pjesma je dokaz da joj to s lakoćom polazi za rukom i ovaj put.

Prekrasan videospot snimio je zagrebački redatelj Bruno Gracin (inače zaslužan i za njen prošli videospot 'Jača si od svih') uz pomoć asistenta Marija Lukete, dok je sjajne fotografije sa snimanja videospota snimio Tomislav Jagar. U spotu sporednu ulogu odigrala je Lana Helena Hulenić, dok je autor umjetničke slike koja se pojavljuje u spotu Davor Hulenić.

Kim je napokon okupila bend s kojim će uskoro redovito početi nastupati, no u ovoj pjesmi na snimanju su sudjelovali Krešimir Crnković na solo gitari, Marko Grubešić na ritam gitari, na basu Mario Radan, dok je bubnjeve odsvirao Siniša Vasilić, a klavijature Vedran Gorjup.

>> Žiri s Josipom Katalenićem nagradio Kim Verson, publika odabrala Nives Celzijus

Komentara 4

NO
nojemalo
15:22 21.06.2015.

neko je post pravi curetak,samo da nekrene stazama naših estradni zvjezda (sevke i rozge)

OK
okus
11:17 22.06.2015.

Bravo Kim, konacno nesto drugo od dobro nam znanih cajki.... Spot ti je predivan. CESTITKE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije