Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO NA VECERNJI.HR

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti

Sanja Žuljević
Foto: Vecernji.hr
1/6
19.11.2018.
u 19:06

U četiri tematska videa trenerice koja je pomogla ljudima da skinu stotine kilograma doznat ćete sve o zdravom mršavljenju uz specifične treninge, nutricionističke savjete i vrlo važne vizualizacije. Videi su namijenjeni svakome – bilo da želite izgubiti kilograme ili jednostavno želite početi zdravije živjeti.

Za sve koji žele zdravo mršavjeti, a nemaju vremena za “boot camp”, večeras kreće ekskluzivan projekt Večernjeg lista i portala Lee Zona vlasnice Sanje Žuljević, proslavljene trenerice iz Života na vagi! U četiri tematska nastavka, koje je Sanja sa suradnicima snimila za naš portal Vecernji.hr, naučit ćemo vas kako se riješiti loših navika, steći zdrave i nikada više ne imati problema s viškom kilograma!

Naš miniserijal Male tajne velikih rezultata Sanje Žuljević dat će vam odgovore na pitanja o gubljenju kilograma i razbiti razne zablude. U četiri tematska videa trenerice koja je pomogla ljudima da skinu stotine kilograma doznat ćete sve o zdravom mršavljenju uz specifične treninge, nutricionističke savjete i vrlo važne vizualizacije.

 

Videi su namijenjeni svakome – bilo da želite izgubiti kilograme ili jednostavno želite početi zdravije živjeti. Vježbe pokazuju tri sudionika koja su prošla kroz RTL-ov show “Život na vagi”: Darjan, Kristina i Jelena te Bernarda Vidić – djevojka koja je izdvojila zadnju kunu za program Sanje Žuljević i sad s njom radi Lee Zonu. Darjan Zajačko bio je ovisnik o brzoj hrani, no Sanja mu je pomogla da skine 40 kg.

 

U prvom videu večeras pogledajte kako svatko u trominutnom treningu može napraviti efikasnu vježbu, a više Sanjinih savjeta pogledajte na portalu Lee Zona. Sljedeću  Sanjinu emisiju na portalu Vecernji.hr i na našem Facebooku pogledajte u četvrtak od 20 sati. 

 

Ključne riječi

Komentara 32

MI
minolta
20:55 19.11.2018.

Netko se treba nauciti jesti, netko osnovama bontona. Netko se potrudio i ulozio ogroman trud da si zivot dovede u red, netko ce cijeli zivot biti mali jalni crv.

DU
Deleted user
09:32 20.11.2018.

Jel ovo muško ili žensko? Može se to i jasnije izgovarati a ne gutati slova. Ambijent (pozadina) za 1, pa tko vam je to odabrao??

CA
Cafa
22:20 19.11.2018.

Ovo nije trening s kojim možeš dignuti puls. Valjda su išli na kratki video, ali da radiš ovako ne možeš se umoriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije